Main » 2011 » juuli » 02
Filmisoovitus on Näljamängude eestikeelse kodulehel uus rubriik, kus hakkame tasapisi teile tutvustama "Näljamängude" näitlejate varasemaid filme. Eesmärgiks on tutvuda võimalikul paljude erinevate näitlejate töödega ja nende näitlemisoskustega. Praegu ei oska veel öelda, kui tihti ma siia soovitusi lisama hakkan, eeldan, et umbes 1-2 korda kuus. Iga filmi kohta teen esilehel uue postituse ja ka teie arvamus on oodatud - lisage kommentaar ja arvamus filmist! Kõiki soovitusi saad vaadata soovituse kategooriast

Nüüd aga esimese soovituse juurde....
___________________________________________________________________



WINTER'S BONE (Paljad Luud) 

  

Kirjeldus: Filmi keskmes on Ree Dolly (Jennifer Lawrence), raskemeelne, kuid vapper 17aastane tüdruk, kes hoolitseb oma haige ema ja kahe õe-venna eest. Tema narkootikume valmistav isa on äsja vanglast vabanenud ja kohalik šerif (Garret Dillahunt) teatab tüdrukule, et kui isa peaks veel seadusega pahuksisse sattuma – ja just seda too teebki –, jääb pere oma elupaigast ilma.

Granik teeb filmist lakkamatult kõleda langemise maaelu põrgusse, mis pürgib oma grotesksetes detailides etnograafilise täpsuseni.

Näitlejad: Jennifer Lawrence, John Hawkes, Kevin Breznahan jt
Auhinnad & festivalid: Sundance (Grand Prix, Parim Stsenaarium), Gotham (Parim Film), Belin (Forum), Seattle, Edinburgh, Melborune
Pikkus: 1h 40 min
Treiler:


Kategooria: Filmisoovitused | Autor: Xavvu | Postitatud: 02.07.11 | Kommentaare (0)


Üleeile alustas tegevust väga müstiline uus lehekülg nimega "The Potter Games". Pole kahtlustki, et tegu on mingit sorti Näljamängude ja Harry Potteri koostööga, ent millega siiski täpsemalt tegu? See selgub ilmselt alles 11.07.2011, kuna just see kuupäev on lehele märgitud... Ootame põnevusega! 

Eile postitati youtubesse väike promoklipp: 

Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 02.07.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI