Main » 2011 » juuli » 13

Leidsin selle pildi internetist. Josh on rääkinud selle kohta vaid nii palju, et see pidavat sümboliseerima tema perekonda. Oletus: kuna on neli tähte, siis need kujutavad ilmselt pereliikmeid: ema, isa, vend ja Josh. 
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 13.07.11 | Kommentaare (0)



Kaks fänni - Flo ja Mary - said tänu suurele juhusele ja vedamisele kokku ei kellegi muuga kui Josh Hutchersoniga. Nimelt oli noormees Ashevilles filmimas "Näljamänge". Siin on fännide kogemus:

Plaan oli lihtne: külastada võimaluse korral võtteplatse, ja võib-olla, tõesti vaid VÕIB-OLLA ka kohata mõnda näitlejat, kes teeb filmis kaasa. Võib öelda, et meil ei läinud kaua aega, et plaan reaalsuseks teha. Mary räägib, et juba alguses oli suur vedamine - kohtuti ei kellegi muuga kui Josh Hutchersoniga isiklikult!

Neiud said võimaluse temaga mõne hetke juttupuhuda, loomulikult saadi ka autogrammid, ent paraku Joshil poldud lubatud teha fännidega pilte. Arvatavasti see oli nii, kuna võttetiim proovib võimalikult kaua saladuskatte all hoida seda "liiva-karva blondi" juuksepahmakat, näiteks nii kaua, kuni ilmuvad esimesed ametlikud pildid temast Peeta Mellarkina. Ja millal need pildid võiksid ilmuda? Josh ütles Maryle ja Flole, et nad (Josh ja teised näitlejad) teevad Entertainment Weekly'i jaoks seeria, kus näidatakse "Näljamängude" meesosatäitjate tegelasi! Paraku pole veel täpsemalt teada, millal seda tehakse.


Autogramm

Tüdrukud uurisid noormehelt, kuidas filmimine edneb ja Josh ütles, et tema arvates saab film olema suurepärane ja võtetel on väga lõbus olnud, kuigi võttepäevad on vägagi pikad. Varasemast ajas me teame, et Levin Rambin (mängib Glimmerit), on Twitterisse postitanud, et tema veetis ühel reedel lausa 18 tundi võtetel, seega arvatavasti võisid nad ka koos võtetel olla. Äkki tehti võtteid kus olid Peeta ja karjääritribuudid? See on kõigest meie oletus, kuid tundub, et kõik need faktid klapiks omavahel. Josh mainis veel, et ka Jennifer oli tol päeval võtetel. ... Loe edasi »
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 12.07.11 | Kommentaare (0)



Bill Gates nimetas "Näljamängud" selliseks raamatuks, mis on muutnud tema elu.

Nimelt küsitles Scholastic paljusid mõjuvõimasaid inimesi, uuriti millised romaanid on nende elusid muutnud. Bill Gates'i nimekirjast võis leida ka Suzanne Collinsi kirjutatud teose "Näljamängud"! Bill Gates on USA tarkvarakorporatsiooni  Microsoft ideoloogiline juht ja suuromanik. Huvitava faktina võib öelda, et tema vara väärtus on ligikaudu 53 miljardit USA dollarit, vähemalt eelmise aasta seisuga...



Kategooria: Raamatud | Autor: Xavvu | Postitatud: 12.07.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI