Main » 2011 » august » 15

Tuletan meelde, et täna öösel vastu homset hommikut toimub raadiosaade nimega Hunger Games Fireside Chat. Tegemist on otsesaatega, mis algab Eesti ajajärgi esmaspäeva öösel vastu teisipäeva ööd kell 04.00 hommikul. Kõik unetud inimesed saavad seda otsesaatena kuulata SIIT, kordussaated on ka samal lingil olemas (veidike all pool). 

Ka täna toimub saade, järjekorranumbriga 20, saatekirjeldus on järgmine: 

Toimub teine voor n-ö võistlusest, kus kaalutakse Tiim Peeta vs Tiim Gale vs Tiim Katniss'i plusse ja miinuseid. Kui Sa pole veel esimest vooru näinud, siis vaata seda kindlasti SIIT. Mäletavasti võitis Peeta too kord väga napilt, umbes 7 häälega. Kes seekord võidab? Et asjale vürtsi lisada, me käskisime Adamil (üks saatejuhtidest) pooldada tiim Gale'i ja seekord esitame küsimuse: Kas Peeta on Katnissi jaoks see kõige õigem valik? 

Enne seda peatume veel järgmistel teemadel:

Me räägime Alex Boyd'iga tema uuest albumist, mis on inspireeritud Näljamängudest, samuti räägib Sam meiega ka Panemi raadiost! Lisaks osaleb Movies.com'ist Perri, kes pajatab meile oma lahedadest Näljamängude countdown'idest! Jennifer Lawrence sünnipäeva auks me.... aga eks te kuulake saadet ja saate teada, mis meil plaanis on! 

Otsesaadet saad kuulata SIIT

Oma kogemuste põhjal võin väita, et tegu on vägagi hea saatega. Kel vähegi leidub aega, siis kindlasti kuulake seda!

Allikas: Picktainment

Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 15.08.11 | Kommentaare (0)

Hypable.com'l on päris huvitav teooaria seoses "Näljamängude" treileri ilmumisega, nad kirjutavad nii: 

Eilses Hypable Näljamängude Chat'is me arutasime võimalus, millal võidakse avaldada "Näljamängude" treiler. 

Selina pakkus välja, et kuupäevaks võiks olla 23. september - see on päev, mil Lionsgate avaldab oma uue filmi Abdution. See pani meid mõtlema - kas selline võimalus ON olemas? See tundub ju päris loogiline.

Mõned näited, miks see teooria tundub loogiline:

1. Nagu "Näljamängud" nii ka Abduction on Lionsgate poolt toodetud film. Lionsgate võib avaldada "Näljamängude" treileri koos Abductioni filmiga, et kinodesse meelitada rohkem külastajaid ja seega saada suuremat tulu. See oleks nagu kaks ühes võit: Lionsgate promob varsti ilmuvat filmi, samal ajal teenides "Näljamängude" fännide arvelt lisatulu.

2. Taylor Lautner. Ta on Videviku staar ja seda seostatakse (pahatihti) ka "Näljamängudega", kuna ka seal on ‹‹armukolmnurk››. Lionsgate teab, et paljud Videviku fännid lähevad just Taylor Lautneri pärast Abductionit vaatama ja filmistuudio loodab, et nendele samadele fännidele hakkab "Näljamängude" film huvi pakkuma.

3. Septembri keskpaigas on jäänud täpselt 6 kuud filmi esilinastuseni. Seega ajastus oleks ideaalne, et välja lasta esimene teaser treiler ja pakuks piisavalt aega ja ootusärevust, et näha ka pikemat treilerit paar kuud hiljem.

4. Viimasel ajal on selline asi moodi läinud: filmistuudio esitleb uute filmide treilereid enne oma teiste filmide esilinastust. Warner Brothers ja Summit Entertainment on avaldanud Harry Potteri ja Videviku treilereid enne nende oma filmide esilinastust. 

Allikas: Hypable


Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 15.08.11 | Kommentaare (0)


Täna saab 21-aastaseks "Näljamängude" näitlejanna Jennifer Lawrence. Soovime talle palju-palju õnne! 
Kategooria: Sünnipäevad | Autor: Xavvu | Postitatud: 15.08.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI