Main » 2011 » november » 05

MTVst tuntud Kara Warner lubas meile näidata juba mõnda aega tagasi Josh Hutchersoniga tehtud intervjuud, kuid siiani ei miskit! Nüüd kirjutas naine oma Twitteris, et Joshi intervjuud veel ei näidata, ent kohe tuleb Woody Harrelsoni oma. Nüüd on see ka avaldatud. Vaata seda siin:


Loodame, et varsti ilmub ka Josh Hutchersoni oma. Põhjuseks miks seda veel avaldatud pole, on ilmselt selles, et Josh rääkis midagi sellist, mis reedab liiga palju filmi sisust. Äkki peale treileri avalikustamist näidatakse ka temaga tehtud intervjuud? Eks näha ole! 
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.11.11 | Kommentaare (1)

Tundub, et Lionsgate on otsutanud mitte avaldada "Näljamängude" treileri informatsiooni, ent IMDBsse on lekitatud natukene informatsiooni Kanada versiooni treileri kohta. 

Nimelt on seal kirjas, et treileri pikkuseks peaks olema 2.30 minutit ja reiting on G, mis tähendab, et see on sobilik kõikidele vaatajatele. Sellest saab omakorda oletada, et mingeid (väga) veriseid stseene me seal nägema ei hakka. Samuti rääkitakse, et "Näljamängude" treiler tuleb välja koos "Koidukuma" filmiga, mis esilinastub juba 18. novembril

Rõhutan veel, et tegu on mitteametliku informatsiooniga ja kuna IMDB näol on tegu kasutajatepõhise portaaliga, siis see informatsioon ei pruugi olla 100% tõsi. 
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.11.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI