Main » 2011 » juuni » 29


Josh Hutcherson ja ka "Glee'st" tuntud Cory Monteith peavad läbirääkimisi projekti Straight but Not Narrow'i jaoks. Seda kampaaniat kirjeldatakse nii: "kutid räägivad kuttidega kuttidest, kellele meeldivad kutid". E Online kirjutas Joshi osalusest nii:

Kids Are All Right kaasas ka "Näljamängude" tähe:

"Josh on üks neist kuttidest, kelle kaks onu olid geid ja seega nö vähemusi puudutavad õigused on tema peres olnud alati teada olnud," räägib Andre. "Tegelikult oli tegu sellise projektiga, millest ta oli väga huvitatud juba varem olnud, seega ta nõustus. Ja nii lihtne see oligi."
On hea teada, et praegused ja tulevad noored staarihakatised hoolivad rohkem tolerantsusest ja üksteise mõistmisest, mitte ainult punasevaiba üritustest!

Kui Sind huvitab see projekt rohkem, saad pikemat artiklit lugeda SIIT. ... Loe edasi »
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 29.06.11 | Kommentaare (0)



Teatavasti sai stilist Cinna rolli endale näitlev laulja Lenny Kravitz. On Sul tema näitlemisoskuste kohta veel kõhklusi ja kahtlusi? Aeg on teada saada, mida Lenny ise arvab sellest fännide poolt armastatud rollist. Nimelt teeb VH1 Lenny Kravitiziga intervjuu, mis kannab nime Ask Me Anything with Lenny Kravitz (Küsi kõike Lenny Kravitzilt - eesti keeles). VH1 proovib võimaldada, et vastused saaksid võimalikult paljud küsimused!

Et teele saata oma küsimus, on välja pakkuda kaks varianti:
1. võid VH1 blogipostituse alla kommentaari kirjutada; 
2. kirjuta Twitterisse, kindlasti lisa Tweedi juurde @vh1 ja #askmeanything. (Nt What do you think about Cinna? @vh1 #askmeanything)

Küsimusi oodatakse enne neljapäeva, kuupäevaks on 30 juuni! Seega tuleb tegutseda kibekähku! 

Lenny vastab küsimustele webcam'i kaudu! ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 29.06.11 | Kommentaare (0)



See lõik on pärit Entertainment Weekly maikuu numbrist. Selles artikklis tuli juttu ka sellest, kuidas Josh Hutcherson on veidike Jennifer Lawrence'i karjääri suutnud mõjutada. Päris põnev kokkusattumus, kui arvesse võtta seda, et nad mõlemad näitlevad nüüd koos "Näljamängudes" peaosi.

"Kui Jennifer Lawrence oli 14 aastat vana, proovis ta oma vanemaid nõusse saada, et nad laseksid tal oma suve veeta New York'is, kus ta saaks prooviesinemistel käia. Kui suvi hakkas lõpule jõudma, siis Jenniferi vanemad ootasid teda juba pikkisilmi koju. Neil tekkis vaidlus ja selle käigus juhtus Lawrence nägema ajalehte, kus oli Kentuckyst (väike linn USAs) pärit poisist uudis. Poiss oli saanud rolli filmis nimega "Little Manhattan". "Minu reaktsioon vanematele oli selline: "Näete? Tema on Kentuckyst ja ta sai hakkama. Mina saan ka!" Ja kummalisel kombel, just see aitaski neil sellega lõpuks leppida. See poiss oli Josh Hutcherson."

Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 29.06.11 | Kommentaare (0)



Üks "Näljamängude" lugeja otsusas oma mõtted kirja panna ja öelda meile, mis on tema arvates selle triloogia tegelik sisu. Tõlksin kogu tema sõnavõtu eesti keelde, sest minu arvates on selle jutuga tabatud naelapea pihta. PS: Võib sisaldada ka mõningaid spoilereid!

Inimesed küsivad minult tihti, milline raamat Näljamängude triloogiast oli minu lemmik ning ma pean tunnistama, et "Näljamängud" sai minu lemmikuks ja "Pilapaskmäär" meeldis mulle kõige vähem. Peale esimest lugemist olin ma suhteliselt segaduses ja langetasin peaaegu otsuse, et mulle ei meeldi need raamatud, ent siis sain aru, mis sõnumi Suzanne Collins soovis oma lugejatele edastada. See triloogia POLE selline nagu see esmapilgul tunduda võib ja minu arvates on oluline, et te seda mõistaksite.

"Näljamängude" ja "Lahvatab leegi" sisu tundub alguses olevat Katniss Everdeeni lugu sellest, kuidas ta päästab Panemi kohutava valitsuse võimust. Enne kui ma "Pilapasknääri" lugema asusin, siis arvasin, et see on umbes nagu kangelaslugu, kus Katniss tuleb ja päästab kogu maailma.

Aga millest see lugu tegelikult räägib? See on lugu sõjaõudustest. Kui inimesed ... Loe edasi »
Kategooria: Raamatud | Autor: Xavvu | Postitatud: 28.06.11 | Kommentaare (0)


Fännid, kes soovisid näha "Näljamängude" tiimi San Diego's toimuval Comic Con'i festivalil, peavad seekord kahjuks pettuma, sest nende soov ei täitu. The LA Times kirjutab, et Lionsgatel polnud mõtet tuua "Näljamänge" Comic Conile, kuna samal ajal toimuvad Põhja-Carolinas võtted ja festivali jaoks ei oleks saanud keegi peaosalistest kohale ilmuda. 

Vaatamata sellele, et Näljamängud ei võta osa, plaanib Lionsgate seda üritust siiski omakasuks pöörata ja promoda selle ajal oma Facebooki lehekülge ja muud sellega seonduvat..

Loe täispikka artiklit Los Angeles Times Hero Complex'ist.
Kategooria: Üritused | Autor: Xavvu | Postitatud: 28.06.11 | Kommentaare (0)



Näljamängude filmi tutvustav raamat (companion - inglise keeles) kannab nime Näljamängude maailm (The World of the Hunger Games - inglise keeles).

Hea meel on teatada, et seda raamatut saab juba Amazon'i koduleheküljelt ettetellida. Raamat ise ilmub aga alles järmisel aastal, täpseks kuupäevaks määrati 28. veebruar 2012! Seega kõigest kuu aega enne "Näljamängude" esilinastumist. 

Seega on mida oodata!
Kategooria: Raamatud | Autor: Xavvu | Postitatud: 28.06.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 353

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI