Main » 2011 » august » 17


MTV News rääkis "Näljamängude" helilooja T. Bone Burnett'iga Jennifer Lawrence'i poolt lauldud loost, mida fännid loodavad kuulda filmi soundtrackil

"Jah, me tegime selle loo," vastab Burnett, kui me uurisime temalt, kas Lawrence on juba midagi stuudios lindistanud. "Ja see oli ilus. Ta sai hästi hakkama. Ta laulab väga hästi. Ülihea näitleja samuti."

Kuulujutud, et Jennifer käis filmi jaoks lugu salvestamas, lekkisid internetti juba juunikuus, kui Põhja-Carolina lindistus-stuudio postitas oma blogisse informatsiooni, et nad oli koostööd teinud nii T. Bone Burnett'i kui ka Jenniferiga. Peale seda enamus inimesi spekuleerisid, et tegu on ilmselt Rue' lauluga, ja selle kõlaka kinnitas nüüd ka MTV.

"Jah, me salvestasime seda," rääkis Burnett Rue laulust. "Ja see ilmub üsna varsti".

Samal ajal kui Burnett ja [Danny] Elfman on valmis, et avaldada Lawrence'i poolt sisselauldud lugu, siis need kaks Grammy võitnud heliloojat on alles alustamas ülejäänud "Näljamängude" lugude kallal töötamist. See mida nad juba plaaninud on, rabas Burnett'i lausa jalust. "Tegevus toimub umbes 300-aasta pärast tulevikus, seega on meile jäetud suhteliselt vabad käed," jutustab Burnett. "[Elfmanil] on suurepärane stuudio, kus töötada. Tal on kõige hämmastavam stuudio, mida ma kunagi näinud olen. Seal leidub nii palju erinevaid insturemnte, millega saab tööd teha. Me läheme sinna ja hakkame rokkima. Ei, tegelikult ma arvan, et me lihtsalt hakkame koos mängima. Me teeme seda asja koos."
Kategooria: Muusika / soundtrack | Autor: Xavvu | Postitatud: 17.08.11 | Kommentaare (0)


Hypable.com'il on uut informatsiooni seoses Kapitooliumi elanikega, nad kirjutasid oma lehel nii:

Mõned nädalad tagasi me näitasime teile pilti "Näljamängude" võtetelt (uudis SIIN), kus saime näha Kapitooliumi elanikke.

Paljud fännid tundsid muret, et need inimesed tundusid liiga tavalised, ent nüüd saime teada, et ei tasuks muretsema hakata. Veel.

Meiega võttis ühendust üks inimene, kel avanes võimalus osaleda Näljamängude võtetel ja ta kommenteeris seda pilti nii (pilti näete üleval): "See oli üks varasematest piltidest, enne seda, kui nad avastaid, et meik ja kostüümid ei ole veel päris õiged ja nad ei ole nendega ‹‹üle piiri›› läinud."

Hea teada! Mitmed intervjuud on meid juba veennud, et kogu võttetiim ja näitlejad proovivad nii truudeks jääda raamatutele, kui võimalik. Meil on neisse usku ja arvame, et nad saavad sellega hakkama! 

Allikas: Hypable.com

Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 17.08.11 | Kommentaare (0)


Koostasin väikese testi (21 küsimust), mille kaudu saavad kõik huvilised oma Näljamängudega seotud teadmised proovile panna! Küsimused hõlmavad peaaegu kõike: alates näitlejate ära tundmisega lõpetades raamatutes toimunud sündmustega. 

Enamus vastuseid on ka siin lehel olemas, ent ei soovita spikerdada;) 

Kui soovid oma teadmisi kontrollida, klikka SIIA
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 16.08.11 | Kommentaare (1)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 353

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI