Main » 2011 » august » 30
Okayplayer küsis Lenny käest mõned küsimused "Näljamängude" filmi kohta. 

OKP: Ma kujutan ette, et sa oled ilmselt 
päris ärevil, et sinu uus album näeb 
lõpuks ilmavalgust?

LK: Jah, seda küll. Lisaks olen ma teinud tuuriproove ja filminud "Näljamänge" [film, mis põhineb Suzanne Collinsi raamatutel], kõik on langenud samale ajale.

OKP: Räägi mulle veidikene "Näljamängudest".

LK: Film saab olema lihtsalt suurepärane, peale raamatute lugemist ja nüüd, kui ma näen, kuidas see kõik sünnib, on lihtsalt väga lahe. Võrratud näitlejad, režissöör on jalustrabav: hea suhtleja ja üliandekas. Ma olen väga õnnelik, et ma saan kogu sellest protsessist osa.

OKP: Kui räägida kronogooliliselt siis kas sa said ka "Näljamängude" võtetelt ja filmist mingit inspiratsiooni oma lugude jaoks?

LK: Ei, ma alustasin filmimist alles mõned nädalad tagasi, kui album oli juba valmis.
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)

X-men First Class'i DVD ilmub USAs 9. septembril. Teatavasti osales selles filmis  ka Jennifer Lawrence, kes kehastas tegelast nimega Mystique. Peale näitlemisoskuse nõuti temalt püsivust ning kannatuslikkust, sest selleks et saada Mystique välimust, pidi Jennifer osalema seitsme tunnisel muundamisprotsessil, kus kuus kunstniku maalisid talle sinise keha. 

DVD'l ongi lisadena kaasas videoklipp, kus näidatakse, kuidas see protsess toimus:


Kategooria: Video | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)


Elizabeth Banks, kes mängib Effie Trinketit jagas meiega oma loo, kuidas temast sai suhtlusportaali Twitter kasutaja ja tuleb tõdeda, et lugu on üpriski huvitav.

Näitlejanna Elizabeth Banksi võib pidada isegi lausa Twitteri eksperdiks, kuna teda jälgib enam kui 506,000 inimest. 

Ent tuleb välja, et see Our Idiot Brotheri näitlejanna sai "kogemata" selle suhtlusportaali kasutajaks, sest tema nime alt leidus isehakanud Elizabeth Banks.

"Ma hakkasin täiesti juhuslikult Twitterit kasutama, kuna keegi teine oli teinud minu nimele konto ja siis seda kasutanud," räägib naine Esquirele.

Tema sõber David Wain jälgis selles suhtlusportaalis kedagi, kellel oli Elizabeth Banksi pildiga profiilipilt. Ühel päeval viibis Wain Elizabethi kodus basseini ääres, kui ta märkas, et see sama kasutaja oli midagi postitanud.

"See inimene kirjutas umbes nii: "Olen oma basseini ääres! Niisama lõõgastun laupäeval!"" ja tegelikult oli David Wain hoopis minu kodus basseini ääres ja oli tõesti laupäev, ent mind ennast ei olnudki seal. Mina viibisin vist New Yorgis hoopis," seletab ta sündmuste käiku. "Ja siis David kirjutas tolle konto haldajale: "Huh, ma ei usu, et sina oled Elizabeth Banks."

Peale seda võltskonto haldaja paljastati ja ta tunnistas ülesse, et ta on kõigest näitlejanna fänn ja tegemist pole Elizabethi endaga. Siiski inimesi, kes hakkasid võltskontot jälgmina muudkui lisandus ja lisandus ja see isik ei teadnud mis kontoga peale hakata, konto tegevus seega kätkus.

Wain helistas Banksile ning küsis temalt, kas ta ei sooviks seda kontot endale saada. "Seega jah: ma sain konto omale," lisab ta. 

Loe ülejäänud uudist SIIT.
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)



Liam Hemsworthiga tehti ajakirja V Men jaoks intervjuu, millest ma korra juba kirjutasin SIIN. Väljaanne ilmub alles septembris, ent E! Online sai meile natukene informatsiooni lekitada. Liam räägib enda ja Gale sarnasusest.

See Austraaliast pärit näitleja räägib meile mille poolest ta on oma tegelaskuju Gale Hawthornega sarnasem, kui te arvatagi oskate...

"Ta suhtub uskumatult kirglikult nendesse asjadesse, millesse ta usub, ka mina olen kogu oma elu selline olnud," räägib 21-aastane näitleja ajakirjale V Man (mis ilmub 1. septembril).

"Kuna ta peab kurjale valitusele vastu hakkama, siis ta saab vastu näppe, ent tuleb edasi elada," selgitab noormees. "Minu elujooksul on tihti ettetulnud olukordi, mil ma pean lihtsalt pean keelt hammaste taga hoidma ja mitte välja pahvatama seda, mida ma tegelikult öelda tahaksin".

Loe ülejäänud artiklit SIIT.

Allikas: E! Online
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI