Esilehekülg » 2011 » september » 3 » Ajakirja "17" intervjuud Liami ja Joshiga
7:35:53
Ajakirja "17" intervjuud Liami ja Joshiga


Ajakirja Seventeen oktoobrikuu numbri rubriigis Kuumad Kutid on esindatud ka Josh ja Liam! Loe intervjuusid. PS: Uudise lõpus on ka väljavõtted ajakirjast!

LIAM HEMSWORTH: 

See 192-sentimeetri pikkune heas vormis olev kutt on ilmselt ideaalne valik "Näljamängude" filmi tegelase Gale'ks. (Kahju, et ta peab oma ülilahedast austraalia aktsendist loobuma!)

17: "Näljamängudes" võitlete sina ja Josh Hutcerson ühe ja sama tüdruku eest. Kes võidaks päris elus?

Liam Hemsworth: Josh on päris karismaatiline, seega ilmselt võidaks tema. Ma ei oska tüdrukutega nii hästi rääkida! Ausalt, ta on väga veenev. Kui kuulen teda tihti rääkimas, siis selgub, et ta on väga tark, vaimukas... Ta suudaks mind veenda kõiges!

17: Sind ja sinu eks-i Miley Cyrust on tihti koos nähtud. Kas te olete nüüd jälle paar?

LH: Kes teab? Võib-olla. Põhiline on see, et me teame ise, mis tunded meil on. Me teame, mis toimub. Kui me kogu maailmaga oma suhet jagama hakkaks, muutuks see päris keeruliseks.

17: Kas suhtes olles oled sa selline inimene, kes räägib suhtes olla oma probleemidest, või mõlgutaid neid mõtteid vaid oma peas?

LH: Mulle meeldib asjad välja laduda. Meeldib, kui teised inimesed teevad ka seda - sa ei jõua kuhugile, kui sa asju vaid endale hoiad ja nendest kunagi ei räägi.

17: Sa oled praegu 21-aastane. Mida sa ütleksid 17-aastasele Liamile?

LH: "Sa pole lahe. Mitte üldsegi. Ära mõtle, et sa oled, ära ürita olla. Sa lihtsalt ei ole lahe." 17-aastaselt oli surfamine ainuke asi, mis mulle pinget pakkus. Mina ja mu sõbrad olime koguaeg surfamas. Minus elus polnud kohta ühelegi tõsisele murele või hoolimist mõnest muust asjast. Ma lihtsalt surfasin ning arvasin, et see on lahe.

KUST TEDA LEIDA: Täidab Gale rolli filmis "Näljamängud", kinodes alates 23. märts. 

JOSH HUTCHERSON:

"Ideaalne kohting toimuks rannas, kui istuda tähteda all ja kuulata muusikat. Vägagi klišee ja imal, ent mulle meelib nii!"

See Kentuckyst pärit noormees on lakkamatult sõbralik, heades suhetes perekonnaga ja romantik. Kas sina old juba armunud?

17: Me tahame sinu käest küsida sama asja, mida küsisime ka Liami käest: kui teie peaksite tüdruku pärast võitlema, kumb siis võidaks?

Josh Hutcerson: 


Olgem ausad, tema austraalia aktsent võlub kõiki. See on ebaaus eelis! 
Mina annaksin oma preili-punktid talle. Liam on lihtsalt uskumatult äge.

17: "Näljamängudes" on sinu tegelaskuju armunud Katnissi, isegi siis kui tüdrukut jätab tema vahest külmaks. Suudad sa sellega samastuda?

JH: Ma tunnen, et kõik minu suhted lõpevad nii! Ma olen selline inimene, kes armub väga kergelt. Mu vanemad kasvatasid mind nii, et ma aktsepteeriksin teisi inimesi, seega vahest tundub, et ma aktsepteerin neid liiga palju. Kui mõni tüdruk ütleb, et ma maaldin talle, siis minu reaktsioon on: "Jah! Ma armastan sind, sa oled vapustav!"

17: Sa käid "Journey 2" tähe Vanessa Hudgensiga, õigus?

JH: Oh sa. Ma ei usu, et "käimine" oleks õige sõna. Ta on suurepärane. Meile meeldib koos olla. Kui me esimest korda kohtusime, klappisime hästi. Me võime olla tolad ja rumalad, ent ei pea muretsema peale selle, et meil on lõbus. Ma jumaldan teda.

17: Kas sulle mingit kindlat tüüpi neiud?

JH: Mulle meeldivad sellised, kellega saab rääkida tähtsatel teemadel. Elu ja eksisteerimise mõtetest - taolistel teemadel saaks igavesti arutada. 

KUS SAAB TEDA NÄHA: Ta osaleb koos Vanessaga "Journey 1: The Mysterious Island" - kinodes alates 10. veebruarist. "Näljamängud" - 23. märts.

Vaata väljavõtteid ajakirjast:

 
Kategooria: Intervjuu | Vaadatud: 1545 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI