Esilehekülg » 2011 » august » 2 » Elizabeth Banks mõtiskleb Näljamängude teemal
10:37:03
Elizabeth Banks mõtiskleb Näljamängude teemal


NY Mag tegi Elizabeth Banks'iga intervjuu, kus ta jutustab meile oma uuest filmist Our Idiot Brother ja samuti räägib ta ka Näljamängudest. Lõik artiklist:

37-aastane Banks on väike, ent ilus, kuigi ta näeb hetkel suhteliselt friik välja. Tema kulmud on pleegitatud lausa nähtamatuks, et sobida oma uude rolli filmis "Näljamängud", kus ta mängib roosade juustega Effie Trinketit. 

Banks tunnistab, et juba enne rolli saamist oli ta raamatute austaja. "Ma saan aru paralleelidest, mida selles loos tõmmatakse," räägib Banks. "‹‹Näljamängud›› on varem-nähtud lugu totalitaarse ühiskonnakorraldusega keskonnast."

Tegu pole siiski Ameerikaga - veel -, kuid naine siiski muretseb. "Probleem seisneb selles, et 1 protsent inimestest kontrollib kõige üle ja siis 99 protsenti ameeriklastest ei saa oma igapäevaelu puudutavates asjades sõna sekka öelda. Sellised asjad tõesti puudutavad mind, sest ma kasvasin üles töölisklassi perekonnas. Kui ma ülikoolis õppisin, töötasin korraga kolmel erineval töökohal ning mu vanemad ja õed on just hiljuti töödest ilma jäänud."

Loe kogu artiklit SIIT.
Kategooria: Intervjuu | Vaadatud: 472 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 349

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI