Esilehekülg » 2011 » august » 30 » Elizabeth Banks sai "kogemata" Twitteri kasutajaks
9:02:47
Elizabeth Banks sai "kogemata" Twitteri kasutajaks

Elizabeth Banks, kes mängib Effie Trinketit jagas meiega oma loo, kuidas temast sai suhtlusportaali Twitter kasutaja ja tuleb tõdeda, et lugu on üpriski huvitav.

Näitlejanna Elizabeth Banksi võib pidada isegi lausa Twitteri eksperdiks, kuna teda jälgib enam kui 506,000 inimest. 

Ent tuleb välja, et see Our Idiot Brotheri näitlejanna sai "kogemata" selle suhtlusportaali kasutajaks, sest tema nime alt leidus isehakanud Elizabeth Banks.

"Ma hakkasin täiesti juhuslikult Twitterit kasutama, kuna keegi teine oli teinud minu nimele konto ja siis seda kasutanud," räägib naine Esquirele.

Tema sõber David Wain jälgis selles suhtlusportaalis kedagi, kellel oli Elizabeth Banksi pildiga profiilipilt. Ühel päeval viibis Wain Elizabethi kodus basseini ääres, kui ta märkas, et see sama kasutaja oli midagi postitanud.

"See inimene kirjutas umbes nii: "Olen oma basseini ääres! Niisama lõõgastun laupäeval!"" ja tegelikult oli David Wain hoopis minu kodus basseini ääres ja oli tõesti laupäev, ent mind ennast ei olnudki seal. Mina viibisin vist New Yorgis hoopis," seletab ta sündmuste käiku. "Ja siis David kirjutas tolle konto haldajale: "Huh, ma ei usu, et sina oled Elizabeth Banks."

Peale seda võltskonto haldaja paljastati ja ta tunnistas ülesse, et ta on kõigest näitlejanna fänn ja tegemist pole Elizabethi endaga. Siiski inimesi, kes hakkasid võltskontot jälgmina muudkui lisandus ja lisandus ja see isik ei teadnud mis kontoga peale hakata, konto tegevus seega kätkus.

Wain helistas Banksile ning küsis temalt, kas ta ei sooviks seda kontot endale saada. "Seega jah: ma sain konto omale," lisab ta. 

Loe ülejäänud uudist SIIT.
Kategooria: Intervjuu | Vaadatud: 1241 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI