Esilehekülg » 2011 » august » 10 » Elizabeth Bans: "Lõikuspäeva filmides poetasin paar pisarat"
10:11:54
Elizabeth Bans: "Lõikuspäeva filmides poetasin paar pisarat"
Elizabeth Banks andis NY Mag's Vulture'le väga huvitava intervjuu, mille käigus selgus ka uusi detaile: kuidas ta sai Effie Trinketi rolli, mis toimus lõikuspäeva võtetel ja nii mõndagi muud! 

Mõned küsimused ja vastused intervjuult:

Jada Yuan'il õnnestus Elizabeth Banksiga jutule saada vahetult peale seda, kui naine oli lõpetanud oma esimese tööpäeva "Näljamängude" võtetel. Elizabeth arvab, et sellest saab ka tema filmidest kõige suurema vaatajatemenu. Banks kehastab roosajuukselist Effie Trinketit, kes on Katniss Everdeeni (Jennifer Lawrence) nii-öelda saatjadaam mängudele, kus lapsed peavad üksteist televisiooni otseeetris tapma. 

Väga lahe, et just sind valiti mängima Effie Trinketit.
Ma ei suuda ära oodata, et inimesed seda juba näeksid. Meik on lihtsalt uskumatu. Me filmisime Põhja-Carolinas. Temperatuur tõusis umbes 37,8 kraadini, õhuniiskus küündis isegi 98%-ni. Võtetel viibis umbes 400 näitlejat, või mingi muu sama hullumeelne number. Nad kõik olid alles väikesed lapsed, seisid kuuma päikese all. Me tundsime end nii halvasti. Me andsime neile jäätiseid, et neid värskena hoida aga nad vajusid kokku nagu kärbsekesed. 

Kas Kapitooliumi elanikel värviti nahak ergaste värvidega?
Kõik, mis ma teile avalikustada saan, on see, et Effiel on roosad juuksed. Kui soengu ja meigi tegemine lõpetati, siis kõik lähedal olevad inimesed ohkasid kergendatult ja laususid: "Me saime hakkama! Selline ongi Effie Trinket! See saab olema võimas! Me kõik olime väga õnnelikud. 

Kas sa olid raamatuid lugenud enne osa saamist?
Ma olin neid lugenud juba väga ammu, päris alguses. Ma tegelikult alles hiljuti lugesin ka raamatut The Maze Runner, mis on küllaltki sarnase sisuliiniga, ent raamatu eesotsas domineerib mees. 

Sul on ka oma filmitootmis firma?
Jah, Brownstone Productions. Seega me soovisime ise raamatust teha filmi ja keegi ütles: "Kui sulle meeldis Maze Runner, siis "Näljamängud" hakkavad sulle veel eriliselt meeldima". Selleks ajaks oli Lionsgatel juba aga "Näljamängude" õigused ostetud. Nad said need õigused seega suhteliselt varakult. Ma lugesin esimest raamatut ja minu reaktsioon oli: "Issand jumal!" Ma lugesin seda vist 5 tundi jutti. Arvatavasti meeldis see mulle eriti seetõttu, et raamatu peategelane oli naine. Peale esimese osa lugemist, sain ka kohe "Lahvatava leegi" ja siis tellisin ette ka "Pilapasknääri". Peale lugemist soovisin ka ise rolli saada. Pöördusin Lionsgate poole: "Ma tahan olla Effie." Seega ma külvasin seemnekese juba ammu maasse.

Sa kujutasid ennast Effie rollis ette?
Oh jah, täiesti. Effie roll oli ainuke ainuõige roll mulle. Raamat räägib ju 20-aastastest.

Kuueteistkümne aastastest, tegelikult.
Jah, aga näitlejad on kahekümne ümber.

Näitlejate vanuste üle on palju vaidlusi olnud.
Jah, aga kui inimesed peaksid tegelema tööliste õigustega, nagu meie peame, siis nad mõistaksid miks me ei saaks palgata 15-aastaseid. Igal juhul Jen (Lawrence) on suurepärane valik. Vapustav näitlejanna. Ausalt, kui me filmisime lõikuspäeva, ma nutsin.

Kas Charlotte linnast tahetakse teha Kapitooliumi koopia? See linn ei tundu olevat nii kirev nagu Kapitoolium.
Ausalt öeldes pole mul õrna aimugi. Ma tean, et me filmime osasid asju lavadel ja erinevates kohtadegas, aga siiski ma ei tea. Nii palju kui mina olen näinud, näeb kõik väga vinge välja
Kategooria: Intervjuu | Vaadatud: 458 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 161

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI