Esilehekülg » 2011 » juuni » 29 » Kuidas Josh mõjutas Jenniferi karjääri?
0:00:26
Kuidas Josh mõjutas Jenniferi karjääri?


See lõik on pärit Entertainment Weekly maikuu numbrist. Selles artikklis tuli juttu ka sellest, kuidas Josh Hutcherson on veidike Jennifer Lawrence'i karjääri suutnud mõjutada. Päris põnev kokkusattumus, kui arvesse võtta seda, et nad mõlemad näitlevad nüüd koos "Näljamängudes" peaosi.

"Kui Jennifer Lawrence oli 14 aastat vana, proovis ta oma vanemaid nõusse saada, et nad laseksid tal oma suve veeta New York'is, kus ta saaks prooviesinemistel käia. Kui suvi hakkas lõpule jõudma, siis Jenniferi vanemad ootasid teda juba pikkisilmi koju. Neil tekkis vaidlus ja selle käigus juhtus Lawrence nägema ajalehte, kus oli Kentuckyst (väike linn USAs) pärit poisist uudis. Poiss oli saanud rolli filmis nimega "Little Manhattan". "Minu reaktsioon vanematele oli selline: "Näete? Tema on Kentuckyst ja ta sai hakkama. Mina saan ka!" Ja kummalisel kombel, just see aitaski neil sellega lõpuks leppida. See poiss oli Josh Hutcherson."

Kategooria: Muu | Vaadatud: 398 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 143

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI