Esilehekülg » 2011 » november » 27 » Lionsgate'le esitati 10 miljoni dollari suurune süüdistus
5:28:09
Lionsgate'le esitati 10 miljoni dollari suurune süüdistus


"Näljamängude" filmistuudiole Lionsgate, esitati 10 miljoni dollari suuruses süüdistus. Probleemid tekkisid ei millestki muust kui küünelakist. 

Ilutooteid tootev firma American International Industries selgitab, et neil olevat olnud filmistuudioga kokkulepe, et nende küünelakke reklaamitakse "Näljamängude" reklaamimise käigus, kuid Lionsgate lõpetas lepingu enneaegselt. 

Sel kolmapäeval (23. novembril) esitas Los Angeleses tegutsev erailufirma Lionsgate vastu LA kohttumajas süüdistuse. Firma räägib, et neil oli Lionsgatega kokkulepe, et toodetakse uus küünelakkide versioon, mida reklaamitakse "Näljamängude" promomise käigus. Asjad aga nii ei läinud: mõnda aega peale seda, kui filmistuudio juhid olid allkirjastanud vastava lepingu, teatas stuudio meediale, et sellis tehingut "pole olnud". Ühtlasi soovitas Lionsgate vastaval ilufirmal öelda meediale, et "et seda tehingut veel arutatakse". American International Industries aga keelus sellise väitega välja tulemast, öeldes, et see on vale. 17. novembril teatas Liosngate, et katkestas tehingu. 


"Lepingut ei saa ühepoolselt lõpetata," kirjutatatkse kaebuses. "Lionsgate üritas õigustada oma taganemist sellega, et ilufirma olevat 'lekitanud' lepingu sisu meediale. Selline süüdistus oli ja on vale - American International Industries ei 'lekitanud' informatsiooni."

Ilufirma väidab, et nad kulutasid miljoneid dollareid küünelakkide materjalide peale ja kulutatud on märkimisväärselt palju aega laborites töötamiseks. Nemad peavad oma kahjusid 10 miljoni dollari vääriliseks. 

Lionsgate pole asja lähemalt kommenteerinud. 

Kategooria: Muu | Vaadatud: 434 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 1
1  
One thing I want to say is always that car iuasrnnce termination is a dreaded experience so if you're doing the proper things like a driver you simply won't get one. Lots of people do obtain the notice that they are officially dumped by their iuasrnnce company and several have to scramble to get extra iuasrnnce following a cancellation. Low-cost auto iuasrnnce rates are usually hard to get following a cancellation. Having the main reasons with regard to auto iuasrnnce termination can help individuals prevent completely losing in one of the most significant privileges out there. Thanks for the strategies shared by means of your blog.

Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 161

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI