Esilehekülg » 2011 » juuni » 12 » Millise nimetuse peaks "Näljamängude" fännid saama?
10:10:24
Millise nimetuse peaks "Näljamängude" fännid saama?

Näljamängude triloogia fännilehed üle maailma uurivad fännidelt, millise nimega peaks meid kutsuma hakkama. Mida selle all täpsemalt mõeldakse? Down With the Capitol'is oli selline artikkel...

Lõpuks on aeg hakata otsima vastust küsimusele, millele on ammu otsitud vastust. Sellest räägitakse fännilehtedel, twitteris, tumblr'is ja nüüd on saabunud aeg kuulata kõikide arvamust. Kuidas peaks "Näljamängude" fänne nimetama hakkama?

Videviku fänne nimetatakse näiteks Twihard'ideks, Twifans'ideks, Harry Potteri fänne kutsutatakse sageli hoopis aga HP Nohikuteks, Potterphiles'iteks, Potterfans'ideks jne. Paljud neist nimetustest on tulnud loomulul teel, teised aga meedia tekitatud. Nüüd on ilmselt aeg meil oma nimetuse saamiseks.

Ted, kes kirjutab EOnline'le uudiseid, haaras ohjad enda kätte ja nimetas meid nimega Jabberjays (Jabber tähendab eestikeeles: lobisemine, vadistama või lõkerdama; jay - pasknäär). Ma ei tea küll mida teie arvata, aga mulle see nimi väga ei istu, seetõttu mulle ka ei meeldi, et meedia otsustab lõplikult, kuidas meie fänlust nimetada. 

Seetõttu täna alustame revolutsiooni!

Mitmed "Näljamängude" fännilehed küsivad oma lugejatelt, kuidas fännibaasi peaks nimetama. Me otsustasime, et kogume kogu informatsiooni kokku ja teeme küsitluse, kus kõik saavad oma sõna sekka öelda, milline nimi kõige paremini sobiks. Siis, kui küsitlus on suletud, me plaanime mainida seda ka meediale ja Lionsgate'le.

Me teame, et kõigile ei pruugi meeldida valik, mille vahel saab küsitluses valida, ent kahjuks ei saagi kõigile alati meelejärgi olla. Oleme teadlikud, et ilmselt hakatakse meie fännibaasi nimetama mitme erineva nimega, kuid see küsitlus annab meile valikuvõimaluse, mis nime me ise endale sooviksime. 

Seega, andke kõik oma hääled.

Sina saad anda oma hääle nt lehel Down With the Capitol, kus parempoolses menüüs on küsitlus olemas!
Kategooria: Filmid | Vaadatud: 1429 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI