Main » 2011 » november » 27

Kategooria: Video | Autor: Xavvu | Postitatud: 27.11.11 | Kommentaare (0)



"Näljamängude" filmistuudiole Lionsgate, esitati 10 miljoni dollari suuruses süüdistus. Probleemid tekkisid ei millestki muust kui küünelakist. 

Ilutooteid tootev firma American International Industries selgitab, et neil olevat olnud filmistuudioga kokkulepe, et nende küünelakke reklaamitakse "Näljamängude" reklaamimise käigus, kuid Lionsgate lõpetas lepingu enneaegselt. 

Sel kolmapäeval (23. novembril) esitas Los Angeleses tegutsev erailufirma Lionsgate vastu LA kohttumajas süüdistuse. Firma räägib, et neil oli Lionsgatega kokkulepe, et toodetakse uus küünelakkide versioon, mida reklaamitakse "Näljamängude" promomise käigus. Asjad aga nii ei läinud: mõnda aega peale seda, kui filmistuudio juhid olid allkirjastanud vastava lepingu, teatas stuudio meediale, et sellis tehingut "pole olnud". Ühtlasi soovitas Lionsgate vastaval ilufirmal öelda meediale, et "et seda tehingut veel arutatakse". American International Industries aga keelus sellise väitega välja tulemast, öeldes, et see on vale. 17. novembril teatas Liosngate, et katkestas tehingu. 
... Loe edasi »
Kategooria: Muu | Autor: Xavvu | Postitatud: 27.11.11 | Kommentaare (1)

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 353

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI