Main » Filmid


Ülemaailmselt üliedukaks osutunud "Näljamängud" filmilindile talletanud lavastaja Gary Ross on öelnud nüüdseks oma lõpliku sõna - triloogia teise osa "Lahvatab leek" filmiversiooni lavastajatoolil ta enam istet ei võta. Põhjuseks ülitihe graafik, mis on tingitud juba eelnevalt stuudio poolt paika pandud linastuskuupäevast. Nimelt on juba praegu teada, et "Lahvatab leek" jõuab maksku mis maksab kinoekraanidele 2013. aasta 22. novembril.

"Stsenaristi ja režissöörina ei ole mul eelnevalt paikapandud ülitiheda tootmisgfraafiku tõttu lihtsalt piisavalt palju aega, et filmimiseks ette valmistuda," lausus mees teisipäeval väljastatud pressiteates.

Vastupidiselt filmis kaasa löönud näitlejatele ei olnud Oscari nominendist tunnustatud stsenaristil ja lavastajal stuudioga LionsGate siduvat lepingut, mis hõlmanuks kõiki kolme filmi. Ross lisas ka, et ta oleks väga soovinud ka järge lavastada ning veel "Näljamängude" esilinastusel lausus mees, et ta tegeleb teise filmi tootmisprotsessiga seoses veel mõne detailiga. Nüüdseks saidki ilmselt need detailid otsustavaks...

Stuudiol on tuli takus, sest efektiderohke linaloo järgmise aasta novembrikuu esilinastuskuupäev tähendab võtete algust hiljemalt septembris. See omakorda jätaks aga äärmiselt vähe aega nii stsenaariumi lihvimiseks, kui ka võttepaikade otsimiseks ning ettevalmistamiseks. Võtetega tuleb suures osas ühele poole saada käesoleva aasta lõpuks, sest peaosaline Jennifer Lawrence alustab ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 13.04.12 | Kommentaare (5)



Kassatüki "Näljamängud" järje "Lahvatab leek" võtted võivad edasi lükkuda, sest stsenarist ja režissöör Gary Ross nõuab palka juurde.

Lionsgate’i filmistuudio aga ei tahtvat Rossile raha juurde maksta, kirjutab Huffington Post. Rossi poolt räägib fakt, et ta tegi esimese filmi valmis ülisoodsalt – vaid 78 miljoni dollariga. Seetõttu on postapokalüptilise USA gladiaatorivõitlustest rääkiv "Näljamängud" Hollywoodi viimaste aastate üks kulutasuvamaid projekte. Režissöörile endale maksti honorariks kolm miljonit, lisaks saab ta viis protsenti filmi kasumist.

"Lahvatab leek" peaks linale jõudma järgmise aasta 22. novembril.

Allikas: Õhtuleht
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 09.04.12 | Kommentaare (0)



"Näljamängude" režissöör Gary Ross vastas New York Timesi vahendusel fännide poolt esitatud küsimustele. 

Muuhulgas uuriti, kas tulevikus võib avaneda võimalus näha ka lisastseene filmist, ent kahjuks tõdes Ross, et midagi sellist küll loota pole:

Kahjuks mitte. Film, mille ma kokkupanin, oli täpselt selline nagu ma soovisingi, ma ei soovinud enam midagi juurde lisada. Samal põhjusel ma ei taha ka DVD'le lisada selliseid stseene, mida me filmis näha ei saa. Osasid sündmusi, mis olid kajastatud raamatutes, me üldse ei filminudki. Näiteks Avoxite stseenid. Ma ei suutnud leida stsenaariumis kohta, kuhu taoline asi oleks lihtsalt sobinud. Raamatusse sobised need aga hästi, kahjuks filmi mitte nii väga.

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 09.04.12 | Kommentaare (0)



Näljamängude fännilehekülgedel ja foorumites on levimas päris huvitav idee Rebasenäo surmast. Nimelt hakkasid fännid arutlema selle üle, kas tüdruk võis areenil olles sooritada hoopis enesetapu? Põhjusi, miks nii arvatakse, on mitmeid. Filmis leidus piisavalt vihjeid, mis võib sellele viidata. Võib-olla oli tegu salajaste vihejetega otse Suzanne Collinsilt, sest ka tema osales filmi stsenaariumi kirjutamisel! 

Esimeks vihjeks võis olla treeningkeskuse stseen, kus saab Rebasenägu näha harjutamas arvutiprogrammi abil taimede tundmist. Oma intervjuus Caesarile ütleb ta: "Ma alati analüüsin situatsiooni ja kohanen sellega." Samas räägivad Peeta ja Katniss pidevalt, kui kaval on Rebasenägu. Kui keegi on nii kaval, kas ta siis sureks nii rumala õnnetuse läbi?

Rebasenägu teadis, kellega tal oli vaja areenil sõdida. Peale 12. ringkonna tribuutide ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 26.03.12 | Kommentaare (1)



"Näljamängudel" õnnestus avanädalavahetusel teenida 155 miljonit dollarit, mis seab filmi läbiaegade enim avanädalavahetusel teeninud filmide edetabelis kolmandale kohale! Sellest filmist paremaid tulemusi on saavutanud vaid "Harry Potter and the Deathly Hallows'i" teine osa ja "The Dark Knight". 

Üks hea uudis veel. Nimelt on tegu läbiaegade kõige enam teeninud filmiga mitte järjefilmide hulgast. Ühelgi filmil pole olnud nii edukat algust väljaspool suve hooaega. 
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 25.03.12 | Kommentaare (0)



«Näljamängud» («The Hunger Games») teenis USAs esimese päevaga 68,25 miljonit dollarit, mis on rekord, kui mitte arvestada järjefilme.

Reedel esilinastunud Lionsgate'i põnevik pääses seega avapäeval enimteeninud filmide tabelis viiendale kohale, vahendab AP.

Lisaks võib see teha märtsikuu parima nädalavahetuse. Seda rekordit hoiab «Alice Imedemaal», mis teenis avanädalavahetusega 116,1 miljonit dollarit. Kassatulusid jälgiva eksperdi Paul Dergarabediani hinnangul võib «Näljamängud» nädalavahetusega sisse tuua 140 miljonit dollarit.

Esimese päeva tulu jäi kõvasti alla «Harry Potteri» eelmisel aastal teenitud 91,1 miljonile dollarile, kuid oli vaid veidi väiksem kui viimastel «Videviku» filmidel, mis teenisid avapäeval 68,5 kuni 72,7 miljonit dollarit.
 

Allikas: Elu24

Aitäh Sillule, kes saatis vihje!
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 25.03.12 | Kommentaare (1)



"Postimehe" ajakirjanik kirjutas arvustuse "Näljamängude" filmist, mille edu põhineb tema arvates vaid "pubekatest" fännidel. Eks lugege ise ja mõelge, miks teile see triloogia meeldib.

Meie koolivaheaja lõpuks kinodesse jõudnud noorsoofilmile «Näljamängud» ennustatakse samasugust kommertsedu kui «Videviku» sarja linateostele – oodatakse, et üle maailma kogub film kolme päevaga 130–140 miljonit dollarit piletiraha.

«Videviku» sarja esimene film teenis esmalinastuse nädalavahetusel 2008. aastal vaid 70 miljonit dollarit. Samas: Disney stuudio aasta hitiks ennustatud ulmemärul «John Carter» põrus haledalt ja jääb BBC andmetel ilmselt vähemalt 100 miljoni dollariga kahjumisse.



Lions Gate Films läks «Näljamängudega» kindla peale välja. Esiteks valiti aluseks Suzanne Collinsi teismelistele mõeldud raamatutriloogia, millel on maailmas arvestatav fännikogukond.



Collinsi ka eesti keeles ilmunud raamatud on maailmas leidnud üle 30 miljoni ostja. Ilmar Raag on viidanud, et vaid 30 protsenti Hollywoodi toodangust valmib originaalstsenaariumide põhjal, sest inimesed eelistavad minna kinno vaatama lugusid, millega on varem tuttavad.
... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 24.03.12 | Kommentaare (2)

NB! Uudis on "kleebitud" esilehele, st keri alla, et näha värskeid uudiseid! (uuendus: eemaldati esilehelt 29.03.12)
NBB! Uudist uuendati 13.02.12 (kell: 19:05)!

Kunagise Põhja-Ameerika varemetele on 
tõusnud Panem. Riik, mis koosneb säravast 
Kapitooliumist ja 12 vasesest piirkonnast. 
Kapitooliumi elanike oodatuimaks meelelahutuseks on iga-aastased Näljamängud: võitlus elu ja surma peale ülisuurel areenil televisiooni otse eetris.

Mängudele valitakse igast piirkonast üks poiss ja üks tüdruk. Mängude võitmine tähendab kuulsust ja rikkust, kaotus aga kindlat surma. Et päästa mängudest oma noorem õde Prim, asub tema asemel võitlustulle 16-aastane Katniss. Kui ta soovib võita, peab ta hakkama valima ellujäämise ja inimlikkuse, elu ja armastuse vahel.
 
Tunnustatud kirjanik Suzanne Collins on oma uue romaanitriloogia esimesse osasse põiminud võrdses annuses pinevust, filosoofiat, seiklusi ja romantikat.

OSTA PILET SOLARIS KINNO:
Esilinastus neljapäeval 22. märtsil kell 18:30 või 21:15. Osta pilet SOLARISE KODULEHELT!

Uuendus 13.03.12 (19:05):

OSTA PILET FORUM CINEMAS't:
Esilinastus 22. märtsil kell 19:20. Osta pilet FORUM CINEMAS'e KODULEHELT!

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 12.03.12 | Kommentaare (4)



Josh Hutcherson prognoosis, millal võidakse filmi "Lahvatab leek" filmima hakata.

"Veel oodatakse, et näha kuidas esimene film välja tuli ning kuidas fännid selle vastu võtavad. Loodetavasti me alustame filmisega järgmisel sügisel," rääkis Josh Hutcherson LA's toimunud üritusel People's Choice Awards
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 14.01.12 | Kommentaare (0)



Käesoleval aastal hakatakse otsima näitlejaid Näljamängude triloogia teise filmi - Lahvatava leegi jaoks. Kõige enam pakub kõneainet ilmselt Finnick Odairi roll. Olen varem kirjutanud potensiaalsetest näitlejatest, kes võiksid selle rolli omale saada (loe SIIN). 

Päevakorda on aga tõusnud uus näitleja, kes võib ka olla sobiv - Erik Odom.

Erikut saab näha sellel sügisel filmis Koidukuma II osa, kus ta mängib vampiir Peterit. 

Nagu ikka jagunevad fännid kahte leeri: ühed need, kes ütlevad konkreetse "ei", kuna tegu pole piisavalt kogenenud näitlejaga ja ka välimus ei vasta Finnicki kirjeldusele. Teised aga ütlevad, et just nii nad seda tegelaskuju ettekujutasidki ja tegu olevat siiski hea näitlega ja hea suhtlejaga...

Tõsi on, et sellest näiteljast on vähe kuulda olnud, ent mida arvate teie? Kas see näitleja võiks olla kõigi poolt armastatud tegelaskuju Finnick Odair - noormees, kes on kõige ilusam, põnevam ja paljude poolt ihaldatud? 

Lionsgate'i tiimil saab olema raske langetada valikut, kes selle rolli omale lõpuks saab, sest tundub, et peaaegu igal fännil on oma ideaalne Finnick peas väljakujunenud...
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 04.01.12 | Kommentaare (0)

1 2 3 4 »

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 353

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI