Esilehekülg » 2012 » märts » 26 » Kas Rebasenägu sooritas areenil enesetapu?
6:02:47
Kas Rebasenägu sooritas areenil enesetapu?


Näljamängude fännilehekülgedel ja foorumites on levimas päris huvitav idee Rebasenäo surmast. Nimelt hakkasid fännid arutlema selle üle, kas tüdruk võis areenil olles sooritada hoopis enesetapu? Põhjusi, miks nii arvatakse, on mitmeid. Filmis leidus piisavalt vihjeid, mis võib sellele viidata. Võib-olla oli tegu salajaste vihejetega otse Suzanne Collinsilt, sest ka tema osales filmi stsenaariumi kirjutamisel! 

Esimeks vihjeks võis olla treeningkeskuse stseen, kus saab Rebasenägu näha harjutamas arvutiprogrammi abil taimede tundmist. Oma intervjuus Caesarile ütleb ta: "Ma alati analüüsin situatsiooni ja kohanen sellega." Samas räägivad Peeta ja Katniss pidevalt, kui kaval on Rebasenägu. Kui keegi on nii kaval, kas ta siis sureks nii rumala õnnetuse läbi?

Rebasenägu teadis, kellega tal oli vaja areenil sõdida. Peale 12. ringkonna tribuutide olid alles veel Tresh ja Cato. Kuna võitluses ta tugev polnud, siis äkki otsustas minna valutumat teed pidi? Selline teguviis näitaks teda veelgi kavalamana, kui me oleksime osanud arvata.

Samas võis ka kõik nii olla, nagu filmi vaadates tundus - Rebasenägu uskuski siiralt, et tegu pole ohtlike marjadega ja otsustas neid süüa. Kuna tüdruk on pärit ringkonnast, kus põhitegevusaladeks olid elektri ja võimsusega seonduvad probleemid, siis ehk tal polnud taimesortidest aimugi.

Tegu on ainult fännide teooriaga, mis tundus päris huvitav vaatenurk. Igaüks peab ise mõtlema, kuidas võisid asjalood tegelikult olla! Millist versiooni usud Sina?
Kategooria: Filmid | Vaadatud: 1147 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 1
0
1 Liiiisu .   [Entry]
Ma arvasin kohe algusest, et ta tegi enesetapu. Kuna ta ju treeningkeskuses läbis mürgiste taimede testi nii edukalt.

Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 146

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI