Main » Intervjuu


Insider uuris Willow Shieldsilt kuidas "Näljamängud" on tema elu muutnud ja mida ta kõige enam sooviks filmima hakata.

Insider: Mis tunne on sellest filmist ja promomisest osa saada?
Willow: See on olnud hullumeelne. Minu elu on täielikult muutnud. Ühel nädalal olin ma koolis, käisin sõpradega väljas ja järgmisel olen juba Los Angeleses ühe aasta suurima filmi esilinastusel. See on olnud hullumeelne kogemus.

Insider: Prim täidab üha suuremat rolli järgnevates raamatutes - kas on midagi, mille puhul sa oled praegu eriti elevil?
Willow: Ma ootan väga "Pilapasknääri"... kuid sinnani on veel palju aega [naerab]. Ma ei ootagi ühte kindlat stseeni, pigem tahaks koos Jenniferi, Joshi ja Liamiga koostööd teha - nad on nii lahedad.

Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 25.03.12 | Kommentaare (0)

Access Hollywoodil õnnestus Josh Hutchersonile People's Chice Awardsi ajal paar küsimust esitada, mis puudutasid "Näljamänge".

Tema ja Jennifer Lawrence vahelisest suudlusest:

"See oli hea. Jennifer on ilus, seega mul pole põhjust viriseda," lausus ta.

Võtetest:

"Võttepaika hoidi hästi saladuses. Tiim oli väga range selle koha pealt, keda nad sisse lasevad. Kõik kohad olid mustade kardinatega kaetud," seletas Josh. "Seega nad soovisid lõpptulemust üllatuseks jätta."

Fännidest:

"Nad on kõige lojaalsemad fännid, kes kunagi eksisteerinud. See on samal ajal veidi hirmutav kuid ka ülipõev," jätkas noormees. "Ma olen väga põnevil ja pabinas."

Liam Hemsworthist:

"Me Liamiga saime väga hästi läbi, oleme head sõbrad," jutustas Hutcherson, lisades, et neist võivad saada tulevikus isegi toakaaslased: "Me mõtlesime sellepeale. See võib tulevikus olla vägagi võimalik valik." 
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 21.01.12 | Kommentaare (0)


MTV avaldas klipi Josh Hutchersoniga tehtud intervjuust. Kuna MTV on ära blokkinud võimaluse vaadata oma videoid väljaspool USA-d ja Youtubesse pole keegi seda laadinud, siis kahjuks meie seda praegu näha ei saa. Teada on, et Joshilt uuriti tema lemmikstseeni kohta ja ta vastas nii:

"Minu lemmiksteenideks olid ilmselt koopastseenid, kuna see oli väga emotsionaale ja näha on, kuidas nende [Katnissi & Peeta] suhted edasi arenevad. Mulle, kui näitlejale, meeldis see väga. Ja muidugi läbi metsa jooksmine - ka see oli päris lõbus. 

Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 11.11.11 | Kommentaare (0)


MTVst tuntud Kara Warner lubas meile näidata juba mõnda aega tagasi Josh Hutchersoniga tehtud intervjuud, kuid siiani ei miskit! Nüüd kirjutas naine oma Twitteris, et Joshi intervjuud veel ei näidata, ent kohe tuleb Woody Harrelsoni oma. Nüüd on see ka avaldatud. Vaata seda siin:


Loodame, et varsti ilmub ka Josh Hutchersoni oma. Põhjuseks miks seda veel avaldatud pole, on ilmselt selles, et Josh rääkis midagi sellist, mis reedab liiga palju filmi sisust. Äkki peale treileri avalikustamist näidatakse ka temaga tehtud intervjuud? Eks näha ole! 
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.11.11 | Kommentaare (1)

Vainity Fairi kodulehel on üleval uus intervjuu Jennifer Lawrencega, kes pajatab filmimise protsessist ja sellest, mida tema arvab võrdlustest Videviku saagaga.

Räägi kuidas sa omale selle rolli (Katniss Everdeen'i rolli) said.

Ma olin lugenud neid raamatuid ammu enne seda, kui ma tedasin, et ma üldse prooviesinemiselegi lähen, ma olin raamatute suur austaja. Tegelikult minu ema luges neid enne mind ja arvas, et tegu on väga laheda karakteriga ja uskumatu looga. Sama lugu oli ka Winter's Bone'ga, seega peaks ta olema kas selgeltnägija või lihtsalt hea maitsega. Katniss on imeline tegelane: ta on jahtija, mitte tapja, 16-aastane, keda sunnitakse minema areenile. Need lapsed tapavad üksteist ainult sellepärast, et kui nad seda ei teeks, siis nad ise sureksid. See on mõttetu, õigustamatu vägivald. See murrab südame. Kui ma prooviesinemise tegin, ma ütlesin [režissöör] Gary [Rossile]: "Ma mõistan, kui te ei palka mind, aga palun pidage meeles, et peale seda kui Katniss tapab kellgi oma vibunoolega, siis tema nägu ei tohiks olla meeliülendav." Et tema puhul poleks midagi lahedat. See ei saaks olla nii, et ta jalutab mööda areeni ja on olekuga et "jess, just tapsin kellegi". Ma arvan, et ta peaks väljapaistma abitu ja mõtlema, et õele antud lubaduse pärast peab ta end ellujätma, nüüd peab tapma ainult selleks, et ise pääseda.

Kas sind paneb muretsema see, et sellest filmist saab sama suur fenomen nagu "Videvikustki" - ja kuidas see mõjutaks sinu isiklikku- ja tööelu?

Ma katsun sellele võimalikult vähe mõelda. "Näljamängud" ei ole "Videvik" ja kui ma kuulen neid võrdlusi, siis tundub mulle ennatlik nii väita. Ma olen uhke kogu töö üle, mida me filmi jaoks tegime - Gary ja kogu ülejäänud võttetiim olid hämmastavad ning ma ei suuda ära oodata, et see raamat tuuakse lõpuks "ellu", kuna minu arvates on tegu väga olulise looga. Kui sellest saab suur fenomen, siis ma naudin juba praegu oma vabadust, nii palju kui saan!

Kas sa arvad, et raamatu fännide jaoks ei tundu ka film halvem?
... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 02.11.11 | Kommentaare (1)



Alexander Ludwig kasutas eile (13.10.11) UStream'i, et oma fännidega ühendust võtta. Alexandrilt uuriti, milline kogemus "Näljamängude" võtetelt oli tema lemmik. Noormees vastas nii:

"Me kõik saime väga lähedasteks. Mina sain kõige paremini läbi Dayo ja Jack'iga, kuna me oleme kohati väga sarnased ja sama vanad. Isabelle oli minu jaoks nagu väike õde, tema mängib Clove'i. Küllusesarve stseenid olid hullud, väga intensiivsed (pingelised). Kogu nädala tegime action-stseene. Väga eriline kogemus.

Peale selle mainis Ludwig ka seda, et tema ja veel mõned "Näljamängude" näitlejad tegid ajakirjale "Seventeen" kahe leheküljepikkuse loo. Veel vihjas ta, et varsti peaks ilmuma ühe teise ajakirja (arvatavasti "Vanity Fair'i2) fotoseeria. Seega on, mida oodata!

Vaata screen'e:


imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
imagebam.com imagebam.com ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 14.10.11 | Kommentaare (0)

US Magazine uuris Lenny Kravitzilt "Näljamängude" filmi kohta, sealhulgas tuli jutuks ka Jennifer Lawrence'ga koos tehtud stseenid.

US: Kuidas sulle meeldis Jennifer Lawrence'ga koostööd teha?  

LK: Oh sa, me filmisime eile koos oma stseene, kus meie tegelaskujud kohtusid esmakordselt ja ta oli uskumatu. Ma vihkan võrdlusi, ent ta on noor Meryl Streep. Jennifer on ehe ja hea näitlejanna, mis aitas mulgi väga hästi rolli sisse elada ja stseen muutus väga ehedaks ja lõpuks pidime rollist välja tulema, just siis kui kõik tundus väga reaalne ja ilus. Ma sain eile Jenniferist palju rohkem teada ja ta on fantastiline.


US: Sa tundisid teda ka enne filmimist oma tütre Zoe kaudu, õigus?

LK: Jah ja just seetõttu oli kõik ja palju kummalisem. Jennifer on peretuttav ja järsku pead olema temaga väga tõsine, kuigi tavaliselt koos olles me oleme väga lõbusad. Minu tütar, tema sõbrad ... me oleme kõik suhteliselt lõbusad tegelased, ent siiski saime hakkama.

Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 17.09.11 | Kommentaare (0)



Ajakirja Seventeen oktoobrikuu numbri rubriigis Kuumad Kutid on esindatud ka Josh ja Liam! Loe intervjuusid. PS: Uudise lõpus on ka väljavõtted ajakirjast!

LIAM HEMSWORTH: 

See 192-sentimeetri pikkune heas vormis olev kutt on ilmselt ideaalne valik "Näljamängude" filmi tegelase Gale'ks. (Kahju, et ta peab oma ülilahedast austraalia aktsendist loobuma!)

17: "Näljamängudes" võitlete sina ja Josh Hutcerson ühe ja sama tüdruku eest. Kes võidaks päris elus?

Liam Hemsworth: Josh on päris karismaatiline, seega ilmselt võidaks tema. Ma ei oska tüdrukutega nii hästi rääkida! Ausalt, ta on väga veenev. Kui kuulen teda tihti rääkimas, siis selgub, et ta on väga tark, vaimukas... Ta suudaks mind veenda kõiges!

17: Sind ja sinu eks-i Miley Cyrust on tihti koos nähtud. Kas te olete nüüd jälle paar?

LH: Kes teab? Võib-olla. Põhiline on see, et me teame ise, mis tunded meil on. Me teame, mis toimub. Kui me kogu maailmaga oma suhet jagama hakkaks, muutuks see päris keeruliseks.

17: Kas suhtes olles oled sa selline inimene, kes räägib suhtes olla oma probleemidest, või mõlgutaid neid mõtteid vaid oma peas?

LH: Mulle meeldib asjad välja laduda. Meeldib, kui teised inimesed teevad ka seda - sa ei jõua kuhugile, kui sa asju vaid endale hoiad ja nendest kunagi ei räägi.

17: Sa oled praegu 21-aastane. Mida sa ütleksid 17-aastasele Liamile?

LH: "Sa pole lahe. Mitte üldsegi. Ära mõtle, et sa oled, ära ürita olla. Sa lihtsalt ei ole lahe." 17-aastaselt oli surfamine ainuke asi, mis mulle pinget pakkus. Mina ja mu sõbrad olime koguaeg surfamas. Minus elus polnud kohta ühelegi tõsisele murele või hoolimist mõnest muust asjast. Ma lihtsalt surfasin ning arvasin, et see on lahe.

KUST TEDA LEIDA: Täidab Gale rolli filmis "Näljamängud", kinodes alates 23. märts. 

JOSH HUTCHERSON:

"Ideaalne kohting toimuks rannas, kui istuda tähteda all ja kuulata muusikat. Vägagi klišee ja imal, ent mulle meelib nii!"

See Kentuckyst pärit noormees on lakkamatult sõbralik, heades suhetes perekonnaga ja romantik. Kas sina old juba armunud?

17: Me tahame sinu käest küsida sama asja, mida küsisime ka Liami käest: kui teie peaksite tüdruku pärast võitlema, kumb siis võidaks?

Josh Hutcerson: 
... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 03.09.11 | Kommentaare (0)

Okayplayer küsis Lenny käest mõned küsimused "Näljamängude" filmi kohta. 

OKP: Ma kujutan ette, et sa oled ilmselt 
päris ärevil, et sinu uus album näeb 
lõpuks ilmavalgust?

LK: Jah, seda küll. Lisaks olen ma teinud tuuriproove ja filminud "Näljamänge" [film, mis põhineb Suzanne Collinsi raamatutel], kõik on langenud samale ajale.

OKP: Räägi mulle veidikene "Näljamängudest".

LK: Film saab olema lihtsalt suurepärane, peale raamatute lugemist ja nüüd, kui ma näen, kuidas see kõik sünnib, on lihtsalt väga lahe. Võrratud näitlejad, režissöör on jalustrabav: hea suhtleja ja üliandekas. Ma olen väga õnnelik, et ma saan kogu sellest protsessist osa.

OKP: Kui räägida kronogooliliselt siis kas sa said ka "Näljamängude" võtetelt ja filmist mingit inspiratsiooni oma lugude jaoks?

LK: Ei, ma alustasin filmimist alles mõned nädalad tagasi, kui album oli juba valmis.
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)

1 2 »

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 353

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI