Main » Intervjuu

Elizabeth Banks, kes mängib Effie Trinketit jagas meiega oma loo, kuidas temast sai suhtlusportaali Twitter kasutaja ja tuleb tõdeda, et lugu on üpriski huvitav.

Näitlejanna Elizabeth Banksi võib pidada isegi lausa Twitteri eksperdiks, kuna teda jälgib enam kui 506,000 inimest. 

Ent tuleb välja, et see Our Idiot Brotheri näitlejanna sai "kogemata" selle suhtlusportaali kasutajaks, sest tema nime alt leidus isehakanud Elizabeth Banks.

"Ma hakkasin täiesti juhuslikult Twitterit kasutama, kuna keegi teine oli teinud minu nimele konto ja siis seda kasutanud," räägib naine Esquirele.

Tema sõber David Wain jälgis selles suhtlusportaalis kedagi, kellel oli Elizabeth Banksi pildiga profiilipilt. Ühel päeval viibis Wain Elizabethi kodus basseini ääres, kui ta märkas, et see sama kasutaja oli midagi postitanud.

"See inimene kirjutas umbes nii: "Olen oma basseini ääres! Niisama lõõgastun laupäeval!"" ja tegelikult oli David Wain hoopis minu kodus basseini ääres ja oli tõesti laupäev, ent mind ennast ei olnudki seal. Mina viibisin vist New Yorgis hoopis," seletab ta sündmuste käiku. "Ja siis David kirjutas tolle konto haldajale: "Huh, ma ei usu, et sina oled Elizabeth Banks."

Peale seda võltskonto haldaja paljastati ja ta tunnistas ülesse, et ta on kõigest näitlejanna fänn ja tegemist pole Elizabethi endaga. Siiski inimesi, kes hakkasid võltskontot jälgmina muudkui lisandus ja lisandus ja see isik ei teadnud mis kontoga peale hakata, konto tegevus seega kätkus.

Wain helistas Banksile ning küsis temalt, kas ta ei sooviks seda kontot endale saada. "Seega jah: ma sain konto omale," lisab ta. 

Loe ülejäänud uudist SIIT.
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 30.08.11 | Kommentaare (0)

Gary Ross rääkis MTV'ga "Näljamängude" esimesest treilerist:

Gary Ross pajatas selle nädala alguses MTV'le, et need klipid "Näljamängude" filmist, mida meile showl näidatakse, on vaid esimene ‹‹maitse›› filmist. "Võtted veel kestavad, kahjuks on tegu siiski veel vaid teaseriga. Me saame teile ainult veidikene näidata, sest protsess veel käib," rääkis ta. "Aga palju asju on veel tulemas, mis on minu arust lihtsalt tohutult suurejoonelised, emotsionaalsed ja uskumatult võimsad."

Allikas: MTV 
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 29.08.11 | Kommentaare (0)

Lenny Kravitz andis hiljuti Vanity Fair'ile intervjuu, kus mees pajatas oma muusikast, elust ja natuke tuli juttu ka "Näljamängudest".

Lõik intervjuust:

Viimasel ajal räägitakse palju sinu tegelaskujust Cinnast. Mida sina saad meile sellest rääkida?

Mitte väga palju. Filmi üritakse saladuskatte all hoida. Aga te juba teate neid raamatuid. Mina olen väga põnevil. Nendes raamatutes kujutatav maailm on vägagi hämmastav. Ma soovin näha, kuidas [režissöör] Gary Ross kogu filmi kokku paneb. Näitlejaks kutsus Ross mind isiklikult. Ta nägi minu rolli filmis Precious ja talle meeldis, kuidas ma hakkama sain. 

Kas sa soovid tegeleda veel näitlemisega? Kas sa teeksid kaasa mõnes komöödiafilmis?

Absoluutselt! Kui te vaatate mu esimese singli Stand videot, siis see ongi juba komöödia. Inimesed ütlevad mulle, et ma olen naljakas.   

Allikas: Vanity Fair
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 19.08.11 | Kommentaare (1)

Elizabeth Banks andis NY Mag's Vulture'le väga huvitava intervjuu, mille käigus selgus ka uusi detaile: kuidas ta sai Effie Trinketi rolli, mis toimus lõikuspäeva võtetel ja nii mõndagi muud! 

Mõned küsimused ja vastused intervjuult:

Jada Yuan'il õnnestus Elizabeth Banksiga jutule saada vahetult peale seda, kui naine oli lõpetanud oma esimese tööpäeva "Näljamängude" võtetel. Elizabeth arvab, et sellest saab ka tema filmidest kõige suurema vaatajatemenu. Banks kehastab roosajuukselist Effie Trinketit, kes on Katniss Everdeeni (Jennifer Lawrence) nii-öelda saatjadaam mängudele, kus lapsed peavad üksteist televisiooni otseeetris tapma. 

Väga lahe, et just sind valiti mängima Effie Trinketit.
Ma ei suuda ära oodata, et inimesed seda juba näeksid. Meik on lihtsalt uskumatu. Me filmisime Põhja-Carolinas. Temperatuur tõusis umbes 37,8 kraadini, õhuniiskus küündis isegi 98%-ni. Võtetel viibis umbes 400 näitlejat, või mingi muu sama hullumeelne number. Nad kõik olid alles väikesed lapsed, seisid kuuma päikese all. Me tundsime end nii halvasti. Me andsime neile jäätiseid, et neid värskena hoida aga nad vajusid kokku nagu kärbsekesed. 

Kas Kapitooliumi elanikel värviti nahak ergaste värvidega?
Kõik, mis ma teile avalikustada saan, on see, et Effiel on roosad juuksed. Kui soengu ja meigi tegemine lõpetati, siis kõik lähedal olevad inimesed ohkasid kergendatult ja laususid: ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 09.08.11 | Kommentaare (0)



NY Mag tegi Elizabeth Banks'iga intervjuu, kus ta jutustab meile oma uuest filmist Our Idiot Brother ja samuti räägib ta ka Näljamängudest. Lõik artiklist:

37-aastane Banks on väike, ent ilus, kuigi ta näeb hetkel suhteliselt friik välja. Tema kulmud on pleegitatud lausa nähtamatuks, et sobida oma uude rolli filmis "Näljamängud", kus ta mängib roosade juustega Effie Trinketit. 

Banks tunnistab, et juba enne rolli saamist oli ta raamatute austaja. "Ma saan aru paralleelidest, mida selles loos tõmmatakse," räägib Banks. "‹‹Näljamängud›› on varem-nähtud lugu totalitaarse ühiskonnakorraldusega keskonnast."

Tegu pole siiski Ameerikaga - veel -, kuid naine siiski muretseb. "Probleem seisneb selles, et 1 protsent inimestest kontrollib kõige üle ja siis 99 protsenti ameeriklastest ei saa oma igapäevaelu puudutavates asjades sõna sekka öelda. Sellised asjad tõesti puudutavad mind, sest ma kasvasin üles töölisklassi perekonnas. Kui ma ülikoolis õppisin, töötasin korraga kolmel erineval töökohal ning mu vanemad ja õed on just hiljuti töödest ilma jäänud."

Loe kogu artiklit SIIT.
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 01.08.11 | Kommentaare (0)



Teatavasti sai stilist Cinna rolli endale näitlev laulja Lenny Kravitz. On Sul tema näitlemisoskuste kohta veel kõhklusi ja kahtlusi? Aeg on teada saada, mida Lenny ise arvab sellest fännide poolt armastatud rollist. Nimelt teeb VH1 Lenny Kravitiziga intervjuu, mis kannab nime Ask Me Anything with Lenny Kravitz (Küsi kõike Lenny Kravitzilt - eesti keeles). VH1 proovib võimaldada, et vastused saaksid võimalikult paljud küsimused!

Et teele saata oma küsimus, on välja pakkuda kaks varianti:
1. võid VH1 blogipostituse alla kommentaari kirjutada; 
2. kirjuta Twitterisse, kindlasti lisa Tweedi juurde @vh1 ja #askmeanything. (Nt What do you think about Cinna? @vh1 #askmeanything)

Küsimusi oodatakse enne neljapäeva, kuupäevaks on 30 juuni! Seega tuleb tegutseda kibekähku! 

Lenny vastab küsimustele webcam'i kaudu! ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 29.06.11 | Kommentaare (0)

Anni Thurman (@annirthurman) on noor näitleja, kes hakkab "Näljamängudes" kehastama üheksanda ringkonna tribuuti. Ta vastas Twitteri vahendusel ka fännide küsimustele...

HGArena: Kes on sinu lemmik tegelane "Näljamängudes"?
Annie: Rue

JediShywalker: Mis on parim / halvim asi filmimise juures?
Annie: Halvim on, et see saab varsti läbi. Parim aga see, et sa saad olla osa millestki, mida armastad(:

sammanthamoore: kuidas sa said rolli 
"Näljamängudesse"? Ja kuidas sa näitlemisega alustasid?
Annie: Kuidas ma sain oma rolli. Umm, algselt ma tegin prooviesinemise Clove'i rolli jaoks ja nad helistasid mulle, et nad tahavad mind üheksanda ringkonna tüdrukuks. Näitlemist alustasin sellega, et läksin kohalikku näitekooli.

EvanACavallaro: MIS...on sinu lemmik värv? Kui see on roheline, siis me võiksime olla sõbrad.
Annie: See on Roheline(:

AleahaBorleN: Kellega sa oled kõige lähedasem võtetel ja kellega sa tahaksid kõige rohkem suhelda? muideks, ma usun, et sa oled lahe filmis ja ma ei suuda seda ära oodata.
Annie: Ma pole veel filmimist alustanu. Aga ma arvan, et ilmselt @jackie_emerson'iga, kuna ma olen temaga ka varem suhelnud.

AleahaBorlen: Oh, palun vabandust, ma arvasin et sa oled filmimas, kuna paljud teised tribuudid juba filmivad. minu viga!! millal sina alustad?
Annie: Põhitribuudid, kes jäävad viimastena ellu ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 24.06.11 | Kommentaare (0)

Alexander Ludwig (Cato) leidsis jällegi aega, et vastata Twitteri vahendusel fännide küsimustele! Ta on seda ka varem teinud, loe varasemaid vastuseid SIIT, mõned uued vastused tõlkisin ka seekord ära....

HGArena: Peale Cato, kes on sinu lemmik tegelaskuju "Näljamängudes"?
alexanderludwig: Rue

Gleek514: lemmik lugu? :)
alexanderludwig: "Baba'O' Riley''

IAmMockingjay: Kas sa oled võtetel vigastada saanud? o_o
alexanderludwig: jah!

JenisKatniss: kas sul on mõni näitleja, kellele sa alt üles vaatad? ;) ilusat päeva sulle!
alexanderludwig: Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt

HannahStrawbery: Mis tunne sul oli, kui sa said teda, et oled saanud rolli "Näljamängudes"?
alexanderludwig: Igakord, kui ma saann mõne rolli, siis oleks selline tunne, nagu oleks võinud loteriiga.

alixia_saechao: Kui sul oleks mõni supervõime, siis mis see oleks ja miks?
alexanderludwig: lendamisvõime!

HannahStrawbery: Kas sa olid enne Cato rolli saamist ka "Näljamängude" fänn?
alexanderludwig: jah, ma olin suuuuuur fänn, enne kui sain selle rolli:) ... Loe edasi »
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 23.06.11 | Kommentaare (0)

Alaxander Ludwig (Cato) vastas Twitteri vahendusel mõningate fännide küsimusele.

DaniGirl4597: mis on sinu lemmik asi, mida teha, kui sul on võtetel vabaaega?
alexanderludwig: Laule kirjutada ja sõita oma mootorrattaga lähiümbruses:)

BloodyBigMess: Kas Josh on blond?
alexanderludwig: vabandust, sa pead ootama filmi tulekuni;)

KevinBieksasBFF: mis on su lemmik laul??
alexanderludwig: alati hommikuti, enne kui ma oma sõpradega surfama lähen, siis kuulame "What I got", esitajaks Sublime.

Hungerjay: Kuidas on koostöötada Näljamängude tiimiga? Kas nendega on lõbus?
alexanderludwig: kõik on võrratud!

LaurenMystiqueB: mis on su lemmik film?
alexanderludwig: "Nälamängud", nali. Üks mu lemmikutest on "Butch Cassidy and the Sundance Kid"

Pildi & intervjuu inglisekeelse variandi sain HungerGamesNetwork'ist!
Kategooria: Intervjuu | Autor: Xavvu | Postitatud: 21.06.11 | Kommentaare (0)

« 1 2

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI