Esilehekülg » 2011 » november » 2 » Jennifer: "Raamatu fännid ei pea ka filmis pettuma"
2:46:22
Jennifer: "Raamatu fännid ei pea ka filmis pettuma"
Vainity Fairi kodulehel on üleval uus intervjuu Jennifer Lawrencega, kes pajatab filmimise protsessist ja sellest, mida tema arvab võrdlustest Videviku saagaga.

Räägi kuidas sa omale selle rolli (Katniss Everdeen'i rolli) said.

Ma olin lugenud neid raamatuid ammu enne seda, kui ma tedasin, et ma üldse prooviesinemiselegi lähen, ma olin raamatute suur austaja. Tegelikult minu ema luges neid enne mind ja arvas, et tegu on väga laheda karakteriga ja uskumatu looga. Sama lugu oli ka Winter's Bone'ga, seega peaks ta olema kas selgeltnägija või lihtsalt hea maitsega. Katniss on imeline tegelane: ta on jahtija, mitte tapja, 16-aastane, keda sunnitakse minema areenile. Need lapsed tapavad üksteist ainult sellepärast, et kui nad seda ei teeks, siis nad ise sureksid. See on mõttetu, õigustamatu vägivald. See murrab südame. Kui ma prooviesinemise tegin, ma ütlesin [režissöör] Gary [Rossile]: "Ma mõistan, kui te ei palka mind, aga palun pidage meeles, et peale seda kui Katniss tapab kellgi oma vibunoolega, siis tema nägu ei tohiks olla meeliülendav." Et tema puhul poleks midagi lahedat. See ei saaks olla nii, et ta jalutab mööda areeni ja on olekuga et "jess, just tapsin kellegi". Ma arvan, et ta peaks väljapaistma abitu ja mõtlema, et õele antud lubaduse pärast peab ta end ellujätma, nüüd peab tapma ainult selleks, et ise pääseda.

Kas sind paneb muretsema see, et sellest filmist saab sama suur fenomen nagu "Videvikustki" - ja kuidas see mõjutaks sinu isiklikku- ja tööelu?

Ma katsun sellele võimalikult vähe mõelda. "Näljamängud" ei ole "Videvik" ja kui ma kuulen neid võrdlusi, siis tundub mulle ennatlik nii väita. Ma olen uhke kogu töö üle, mida me filmi jaoks tegime - Gary ja kogu ülejäänud võttetiim olid hämmastavad ning ma ei suuda ära oodata, et see raamat tuuakse lõpuks "ellu", kuna minu arvates on tegu väga olulise looga. Kui sellest saab suur fenomen, siis ma naudin juba praegu oma vabadust, nii palju kui saan!

Kas sa arvad, et raamatu fännide jaoks ei tundu ka film halvem?


Absoluutselt.

Milline oli kõige huvitavam või proovilepanevam kogemus kogu filmimisperioodi jooksul?

Minu jaoks oli huvitav see, et kogu projekt ei meenutanud filmi tegemist. Kui me filmisime metsas, siis kogu asjal puudus hollywoodlik sära - seal leidus päris madusid, päris karusid, ja päris 13-tunnipikkuseid jooksmiseid mägedest üles. 

Orginaal / allikas: Vanity Fair
Kategooria: Intervjuu | Vaadatud: 1724 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 1
1 Johne816  
0
Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content! fdgkfefefkbe

Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI