Main » Filmid



Kirjutasin hiljuti, et mõned stseenid on filmitud kohas North Folk Reservoir. Nüüd on siis teada, mida täpsemalt filmiti. Nimelt oli tegu selle stseeniga, kus Katniss lasi noolega õuna, et toimuks plahvatus. 

Uudiseid "Näljamängude" võttekohtadest kirjutab Russ Bowen oma Twitteris
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 24.06.11 | Kommentaare (0)

Millistes kohtades on juba filmitud "Näljamänge"? Siin näete asukohtade pilte ja tuleb tõdeda, et need näevad välja päris head! Piltide all on ka asukohanimed.

Klikka piltidele, et näha suuremalt! 

 



Coleman Boundary


North Folk Reservoir Põhja-Carolina's

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 21.06.11 | Kommentaare (0)



Movies.com uuris mõningatelt USA fännilehtede tegijatelt, millised stseenid, mida polnud raamatus, võiksid olla filmiekraanil. Mõned vastused...

1. Mineviku meenutused, kuidas härra ja proua Everdeen kohtusid (võib-olla ka see, kuidas Peeta isa armus proua Everdeeni)
Arvame, et see on oluline, kuna saame aru nende omavahelistest suhetest, mõistame paremini, miks proua Everdeen langes peale mehe surma nii sügavasse masendusse ja tänu millele Katniss hakkas emast eemalduma ja kuidas sai temast põhiliselt ainuke pere ülalpidaja. Kui me näeksime, kui arumunud Katnissi vanemad olid, siis ilmselt vaatajad mõistaksid paremini, miks naine oli peale oma mehe surma nii suures depressioonis, et suutnud isegi oma laste nimel masendusest välja tulla.

2. Mineviku meenutused Haymitchist, kui tema oli mängudel.
Me ei usu tegelikult, et see on väga tõenöoline, Haymitchi taustalugu räägitakse rohkem raamatus "Lahvatab Leek", ent oleks tore, kui teda kujutatakse meeldiva inimesena, mitte sellisena nagu Katniss temaga esimest korda kokkupuutus - purjus, ebaviisaka ja kummalise mehena. ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 19.06.11 | Kommentaare (0)

Movies.com küsis Näljamängude fännidelt arvamust, kas oleks õige tegu, kui esimese osa filmis rõhutatakse palju armastust ja tegelaste vahelist armukolmnurka. Arutleti nii plusside ja miinuste üle. Tõlkisin jällegi enamus artiklist eesti keelde...

Life & Style kirjutas hiljuti loo, kus teatati, et "Näljamängude" filmis plaanitakse rohkem esiletõsta armastust ja romantikat. Paljud inimesed, kes pole selle triloogiaga kursis nurisevad jua, et jälle toodetakse armastusfilmi, ent tuleb tunnistada, et ka paljud pikaajalised fännid pole asjade käiguga rahul. Suzanne Collinsi raamatus pole Katniss Everdeenil (Jennifer Lawrence) armastus isegi mitte mõtteis, kuni ta valitakse osalema Näljamängudel koos Peeta Mellarkiga ja nende strateegiaks saab armastuse teesklemine, mis võib mõlemale kasuks tulla. Samal ajal ootab Katnissi kodus teine meessoost sõber, tema jahikaaslane, Gale Hawthorne (Liam Hemsworth).

Raske on selle teemaga süvitsi minna, et mitte ära reeta liiga palju "Näljamängude", "Lahvatab leegi" ja "Pilapasknääri" sisu. Siiski võib mainida, et trigoloogia esimese osa raamatus puudub armukolmnurk. Kas Lionsgate peaks jääma truuks raamatutele, jah, seda kindlasti, armukolmnurk tekib küll ajapikku selles triloogias, ent tuleb nentida, et esimeses osas pole seda üldsegi. Seega, väita seda, et filmitegijad keskenduvad elemendile, mida konkreetses raamatus välja toodud pole, on pisut murettekitav ja paneb küsima, et kas selline otsus tuleb neile rahaliselt kasuks?

Nii palju kui mulle ka meeldib see triloogia, ma ei ei nõa, et kõik tuleb filmis täpselt samasugusena nagu oli raamatus. Tegelikult, ma sooviksin, et stuudio ja filmitegijad teeksid mis tahes muudatusi, et tuua "Näljamängud" ekraanile nii hästi, kui vähegi võimalik.  ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 16.06.11 | Kommentaare (0)



Collider.com-is on artikkel, kus ajakirjanik arutleb "Näljamängude" filmi üle, peamiselt on teemaks see, mis asjad võivad filmile saatuslikuks saada. Tõlkisin päris suure osa artiklist ka eesti keelde....


Raamatu tootmine filmiks pole kerge ülesanne. Jah, tõsi on, et teatakse, milline peaks üldpild tulema, välja on kujunenud ka toetajaskond (fännid), kuid stsenaristidel pole siiski kerge välja nuputada, mida film peaks sisaldama, mida mitte ja kui palju nad võivad muuta, et sisu siiski enam-vähem samaks jääks. 

Lionsgate loodab, et Suzanne Collinsi triloogia "Näljamängud" on neile justkui uus Videviku saaga, ent kui hakkata neid omavahel võrdlema, siis võib kindlalt väita, et pole kerge leida raamatuid, mis oleks nii erinevad omavahel, nagu need. Ma proovin arutleda, mis selles filmis töötaks hästi, mis võib kujuneda läbimurdeks ja ka mille puhul võib režissöör Gary Ross jännijääda, kui ta filmi teeb.

Kuna ma pean süžee puhul väga täpseid kirjeldusi edasi andma, siis võtke arvesse, et see artikkel on täis spoilereid. 

Üldine "Näljamängude" süžee on järgnev: ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 15.06.11 | Kommentaare (0)

LionsgateUKPR kirjutas Twitteris, et Suurbritannias esilinastub "Näljamängud" 23. märtsil 2012. See on sama päev, mis ka USAs, ent kolm päeva varem toimub Hispaanias.
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 14.06.11 | Kommentaare (0)


Näljamängude triloogia fännilehed üle maailma uurivad fännidelt, millise nimega peaks meid kutsuma hakkama. Mida selle all täpsemalt mõeldakse? Down With the Capitol'is oli selline artikkel...

Lõpuks on aeg hakata otsima vastust küsimusele, millele on ammu otsitud vastust. Sellest räägitakse fännilehtedel, twitteris, tumblr'is ja nüüd on saabunud aeg kuulata kõikide arvamust. Kuidas peaks "Näljamängude" fänne nimetama hakkama?

Videviku fänne nimetatakse näiteks Twihard'ideks, Twifans'ideks, Harry Potteri fänne kutsutatakse sageli hoopis aga HP Nohikuteks, Potterphiles'iteks, Potterfans'ideks jne. Paljud neist nimetustest on tulnud loomulul teel, teised aga meedia tekitatud. Nüüd on ilmselt aeg meil oma nimetuse saamiseks.

Ted, kes kirjutab EOnline'le uudiseid, haaras ohjad enda kätte ja nimetas meid nimega Jabberjays (Jabber tähendab eestikeeles: lobisemine, vadistama või lõkerdama; jay - pasknäär). Ma ei tea küll mida teie arvata, aga mulle see nimi väga ei istu, seetõttu mulle ka ei meeldi, et meedia otsustab lõplikult, kuidas meie fänlust nimetada. 

Seetõttu täna alustame revolutsiooni! ... Loe edasi »
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 12.06.11 | Kommentaare (0)

« 1 2 3 4

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI