Main » Filmid


Access Hollywood tegi Elizabeth Banksiga hiljuti intervjuu, mille käigus uuriti kumba poissi Banks eelistab: jahimees Gale'i või pagariposs Peetat. Nagu Katniss, nii ka Banksile ei meeldi nende vahel valida, ent pika pinnimise peale ütles ta siiski nii:

"Mulle tõsiselt meeldib Peeta, ent ma ei salli seda, et ma pean valima!" rääkis ta Access Hollywoodile. "Aga raamatutes mulle meeldib pigem siiski Peeta, kuna ta on pigem armastaja, kui võitleja."

Elizabeth arvab ka seda, et fännid hakkavad armastama "Näljamängude" filmi:

"Ma ütlen teile vaid üht: fännid ei pea kindlasti mitte pettuma," rääkis Banks oma uue filmi "Our Idiot Brotheri" pressikonverentsil, mis leidis aset möödunud laupäeval Beverly Hillsis. "Ma arvan et nii fännidele kui ka tavalised kinokülastajatele hakkab see film meeldima."

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 08.08.11 | Kommentaare (1)



Eelmises postituses kirjutasin, et Steven Soderbergh osaleb "Näljamängude" võtetel, nüüdseks teatas ametlikult seda ka Entertainment Weekly, lisades, et mees viibib võtetel kaks päeva. Gary Ross räägib EW'le veidikene ka sellest, mis võtetel vahepeal toimunud.

Hiljuti vahetati välja võttepaigad Põhja-Carolina metsikutes metsades ja hakati filmima glamuurset Kapitooliumi elu. "Me oleme teinud palju action stseene," räägib Gary Ross. "Me põletasime maha metsa, tulega oleme palju tööd teinud, lasime õhku asjadest tulvil oleva püramiidi, mis lendas umbes 46 meetri kõrgusele õhku ja palju muud." Kuigi Rossile pakuvad sellises stseenid palju põnevust, lisab ta, et ei tasuks ära unustada ka selle loo emotsionaalsemat poolt. "Ma arvan, et kõige enam on mind liigutanud Jenniferi näitlemine," räägib Gary. "Sellised asjad tõesti väga mõjuvad mulle."

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.08.11 | Kommentaare (0)



Levivad kuuldused, et "Näljamängude" režissöör Gary Ross saab endale abiväge. Nimelt liitus võttetiimiga uus tegelane, Akadeemia auhinnaga pärjatud režissöör Steven Soderbergh. Temast saab abirežissöör (inglise keeles on täpsem väljend "second unit"). 

Arvestades seda, kui kiiresti aeg lendab ja, et filmi esilinastuseni on jäänud umbes seitse kuud, siis Soderberghi kaasamine on vägagi tark otsus. Seda režissööri tuntakse oma ülikiire töö poolest. Aga kui kiire? Selle aasta alguses rääkis Matt Damon, et sel ajal kui filmi nimega "Contagion" filmiti, siis iga päev peale võtteid Soderbergh monteeris selle päeva võtted nii, et neist saaks korralik lõpptulemus. "Steven töötas arvuti taga, kõrvaklapid peas. Ja peale kahekümne minutilist tööd oli ta kogu asjaga ühelpool. "Okei," lausus ta ainult, tõmbas kõrvaklapid peast ära ning keeras arvuti meie poole, et meile näidata, neid materjale, mida meie olime tol päeval filminud ja millest tema tegi kohe korraliku montaaži, sellise, mida kõlbas ka kinoekraanil näidata. VOT NII KIIRESTI. Ta on täielik friik," räägib Damon.

Kes veel täpselt ei tea, siis second unit'i režissöör tähendab seda, et peale põhirežissööri Gary Rossi on olemas ka teine režissöör, seega saab samalajal teha korraga mitut erinevat stseeni, erinevates kohtades. Olulisemad stseenid viib läbi siiski pearežissöör. Nii peaks töö minema kiiremini ja ilmselt film valmib lubatud tähtajaks.

Allikas: indieWIRE
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.08.11 | Kommentaare (0)



Canyon News kirjutab artikli filmidest, mida aastal 2012 ilmselt kõige enam oodatakse. Mainitakse ka "Näljamänge". 

"The Twilight Saga: Breaking Dawn II osa,” "Prometheus,” "The Hunger Games,” "The Hobbit” and "The Dark Knight Rises” - need filmid kuuluvad ilmselt listi Kõige Oodatumad Filmid Aastal 2012. Kõikidel nendel filmidel on suur toetajate hulk ja arvatavasti saavad nad ka suuri tulusid. Ei tehta suurt saladust sellest et film "Harry Potter and the Deathly Hallows II osa" lõi oma kasumitega suuri rekordeid, isegi purustasid eelmisi ja avanädalavahetusel teenis film rohkem kui 168 miljonit dollarit, kuid ilmselt umbes kahest filmist nende viie hulgas on isegi võimalus see rekord üle trumbata. 

Mis teie arvate? Kas olete nõus, või on loodud liiga suured ootused? Ega me seda enne vist teada ei saa, kui järgmise aasta märtsis! 
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 01.08.11 | Kommentaare (0)



Entetrainment Weekly rääkis Elizabeth Banksiga (Effie Trinket "Näljamängudes"). Muu hulgas uuriti ka veidikene "Näljamängude" kohta, ent nagu aimatagi võib, siis ta ei saa sellest paraku palju rääkida.

Sa mängid "Näljamängudes" Effie Trinketit. Mida sa saad meile selle kohta pajatada?
Um, see on suurepärane. Tegelikult olen ma põhimõtteliselt vaikimisvande andnud. Kuid ma siiski ütlen, et tema (Effie) juuksed on roosad, sellepärast ei pea te muretsema. 

Kogu intervjuud saad lugeda Entertainment Weekly kodulehelt! 
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 17.07.11 | Kommentaare (0)



Mehhiko ja Brasiilia fännide rõõmuks avaldati ka nende riikide "Näljamängude" esilinastumiskuupäevad. Nii nagu USAs ja Suurbritanniaski, on ka neil kuupäevaks 23. märts 2012. 253 päeva ongi veel vaid oodata jäänud!
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 14.07.11 | Kommentaare (0)



Details tegi Lenny Kravitziga Q&A (Küsimus & Vastus - eestikeeles), kus Lenny räägib oma "Näljamängude" tegelaskuju Cinna rolli saamisest:

"Ausalt öeldes ma polnud sellest triloogiast enne midagi kuulnud, kui ma sain järsku režissöörilt telefonikõne. Ma loodan, et fännid ei vihka mind nüüd sellepärast. Režissöör oli näinud mu rolli filmis Precious ning ta helistas mulle ja pakkus Cinna rolli, kes on peategelas Katnissi stilist. Ta arvas Preciousi põhjal, et ma võiksin olla Cinna jaoks sobilik näitleja. Ma ei pidanud prooviesinemistki tegema, seega mul vedas." 

Vaata klippi Precious'ist:


Mida teie arvate sellest? Kas see tekitab pigem uusi kahtlusi, et ta ei ole teinud isegi mitte prooviesinemist või lisab kindlust see, et Gary Ross pidas Lennyt rolli jaoks sobilikuks? Avalda arvamust!
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 05.07.11 | Kommentaare (0)

Sellelt pildilt on näha kõiki kaheteistkümne ringkonna tribuutide pilte ning osade tähtsamate nimesid.


Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 26.06.11 | Kommentaare (0)



Mäletate veel, kui ma kirjutasin lehel uudise sellest, et "Näljamängude" fännidele otsitakse ühte sobivat nimetust? Kui ei mäleta, siis loe uudist uuesti SIIN

Nüüdseks on hääletamine suletud, kuid kaks valikut said väga võrdselt hääli, seega otsustati korraldada viimane hääletamine. Valik on nüüd vaid KAHE nimetuse vahel. Need on kas Tributes (Tribuudid) või Mockingjays (Pilapasknäärid). Kumba nimetust eelistaksid Sina? Anna oma hääl SIIN

Hääletamine suletakse 1. juulil, seega andke kindlasti oma hääl nii ruttu kui võimalik! 

Üleval oleva töötluse autor on paralyzinglove @deviantart.
Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 26.06.11 | Kommentaare (0)





Dana Schneider on ehtekunstnik, kes valmistas Pilapasknääri rinnanõela, mida Jennifer Lawrence kandis Entertainment Weekly esikaane pildil. 



Schneider ei disaininud seda rinnanõela ise, vaid kasutati pilti, mis oli "Näljamängude" esikaane peal. ,,Ma olin põnevil, kui mul paluti seda teha. Sellel on oluline roll kõigis kolmes raamatus,'' räägib naine. ,,Seda oli  tegelikult väga keeruline teha. Aga ma olen päris uhke lõpptulemuse üle."

Kategooria: Filmid | Autor: Xavvu | Postitatud: 24.06.11 | Kommentaare (1)

« 1 2 3 4 »

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI