Esilehekülg » 2011 » august » 5 » "Näljamängud" said omale ajutiselt lisa-režissööri
9:55:22
"Näljamängud" said omale ajutiselt lisa-režissööri


Levivad kuuldused, et "Näljamängude" režissöör Gary Ross saab endale abiväge. Nimelt liitus võttetiimiga uus tegelane, Akadeemia auhinnaga pärjatud režissöör Steven Soderbergh. Temast saab abirežissöör (inglise keeles on täpsem väljend "second unit"). 

Arvestades seda, kui kiiresti aeg lendab ja, et filmi esilinastuseni on jäänud umbes seitse kuud, siis Soderberghi kaasamine on vägagi tark otsus. Seda režissööri tuntakse oma ülikiire töö poolest. Aga kui kiire? Selle aasta alguses rääkis Matt Damon, et sel ajal kui filmi nimega "Contagion" filmiti, siis iga päev peale võtteid Soderbergh monteeris selle päeva võtted nii, et neist saaks korralik lõpptulemus. "Steven töötas arvuti taga, kõrvaklapid peas. Ja peale kahekümne minutilist tööd oli ta kogu asjaga ühelpool. "Okei," lausus ta ainult, tõmbas kõrvaklapid peast ära ning keeras arvuti meie poole, et meile näidata, neid materjale, mida meie olime tol päeval filminud ja millest tema tegi kohe korraliku montaaži, sellise, mida kõlbas ka kinoekraanil näidata. VOT NII KIIRESTI. Ta on täielik friik," räägib Damon.

Kes veel täpselt ei tea, siis second unit'i režissöör tähendab seda, et peale põhirežissööri Gary Rossi on olemas ka teine režissöör, seega saab samalajal teha korraga mitut erinevat stseeni, erinevates kohtades. Olulisemad stseenid viib läbi siiski pearežissöör. Nii peaks töö minema kiiremini ja ilmselt film valmib lubatud tähtajaks.

Allikas: indieWIRE
Kategooria: Filmid | Vaadatud: 1082 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 150

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI