Esilehekülg » 2012 » märts » 13 » Filmiklipp: Caesari intervjuu Peetaga (spoilerid!)
7:09:39
Filmiklipp: Caesari intervjuu Peetaga (spoilerid!)
Kategooria: Treiler / Klipid | Vaadatud: 1052 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 2
0
2 Lina   [Entry]
Kas palun saaks selle jama juba lf5petada? Mul on halb Postimeest lugeda, kui seal iga pe4ev je4lle migsuginune Savisaare mf6la poole lehe suuruselt vastu vahib!Sfcda on paha sellest laimukampaaniast, he4rra Savisaar, palun pakkuge asjalikke lahendusi probleemidele ja lf5petage see Ansipi-jutt juba fckskord. Tf5esti, iga Keskerakonna laimukampaaniaga (muid neil muidugi polegi) hakkan je4rjest rohkem tf5siselt sfcdamest Keskerakonda ja nende strateegiaid vihkama. Kerge on f5iendada ja kritiseerida, paraku nii midagi konstruktiivset ei saavuta. d5nneks ei ole Savi ja Kesk sellest veel aru saanud ja laimukampaania auk, mida nad endale kaevavad, saab iga pe4evaga je4rjest sfcgavamaks. Sfcdamest loodan, et varsti on loota tunneli lf5pus valgust ja Keskerakonna lahkumist vf5imult.Kas pole kummaline, et nii paljudele inimestele on oluline, et vf5imul oleks dcKSKd5IK mis teine erakond, peale Keskerakonna? Jeesus kfcll, kuidas Savisaar ise f6f6siti magada saab? (ja ma ei re4e4gi ffcfcsilistest komplikatsioonidest, mis sellise vormiga kaasnevad)

0
1 Sillu   [Entry]
Nii kurb! Mis siis saab kui ma kinos olen, hakkan nutma? sniff

Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 147

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI