Esilehekülg » 2011 » august » 6 » Kaks õnnelikku fänni kohtusid Josh Hutchersoniga
10:58:29
Kaks õnnelikku fänni kohtusid Josh Hutchersoniga
Russ Bowen säutsus Twitteris, et eile (04.08.2011) filmiti Peeta intervjuud, eelmisel päeval oli filmitud Katnissi oma. Võtted toimusid teatris Knight, mis asub Charlotte linnas. 

Üks theHobi lugejatest, Maggie, kirjutas oma loo, kuidas ta koos oma õe Haleyga külasas eile Charlotte linna, ning kuidas neil õnnestus kohtuda isegi Josh Hutchersoniga, kes rääkis, et hetkel on käsil Katnissi intervjuu filmimine.

Lugu, mida Maggie theHobile kirjutas, on järgmine:

Kogu teatri ümbruskond oli ümbritsetud kaubaautodest. Me ei saanud küll teatrisse sisse, ent me ostsime Bechleri muuseumisse piletid, kuna see on koos teatriga samas kohas.

Fuajees silmasime me meigikunstnike ja n-ö Kapitooliumi elanikke, kes valmistasid ennast ette võtetele minekuks. Kapitooliumielanike kostüümid on hullumeelsed! Kui see muuseum suleti, siis läksime järgmisesse ja seal oli klaasist aken, mis oli täpselt teatri sissepääsu juures. 

Kui me vaatasime sinna aknasse, siis me nägime Josh Hutchersoni ja ta keeras meie poole ning lehvitas. Kuna me oleme mõlemad väga pühendunud fännid, siis me üritasime lähemale minna ja temaga isiklikult kohtuda, ent tiimiliikmed palusid meil lahkuda. Kui me minema hakkasime, siis üks võttetiimi liikmetest tuli meile järele ja küsis, kas me sooviksime Joshiga ka isiklikult kohtuda. Siis Josh Hutcherson tuligi meie juurde ja alustas vestlust. Ta on väga lahke ja meeldiv. Tema juuksed on väga heledad, päriselus isegi veel palju heledama, kui Entertainment Weekly piltidelt paistis. Josh ütles, et tol hetkel, oli Jennifer teatris filmimas oma intervjuu stseeni. Siis ta andis raamatutele oma autogrammi ja kallistas meid hüvastijätuks. Tagasi minnes olime me temaga kohtumisest nii sillas, et ei pannud isegi tähele, et me jalutasime Lenny Kravitzist mööda, kuid keegi hiljem ütles meile, et me olime Lennylt ülilähedalt möödunud. 

Allikas: theHob
Kategooria: Muu | Vaadatud: 882 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

KATEGOORIAD

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmikraamat?
Kokku hääli: 165

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI