Esilehekülg » 2011 » juuli » 20 » "Näljamängude" poster
8:28:34
"Näljamängude" poster
Eile nägime liikuvat postrit, täna aga juba tavalist (ent mitte vähem lahedat!) postrit. Vaatamata sellele, et Comic Conil "Näljamänge" otseselt ei promota ja ka näitlejaid kohale ei lähe, siis hea uudis on see, et fännidel on võmalik Comic Conilt saada "Näljamängude" plakatit. Päris lahe, või mis?


Kategooria: Postrid | Vaadatud: 1016 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 1
0
1 Tom   [Entry]
Edgari mula on ja je4e4b. Ega ta peale mulisemise poelgi teinud midagi. 103 000 palgata ma arvan, et kui pole tf6f6d, siis pole ka palka, vf5i mis, Edgar?Minu meelest kallis Edgar fcritab Eestis ikka edasi arendada seda nf6 istume ja ootame kultuuri, kus rahvas peaks eelkf5ige virisema ja he4daldama kf5ige kallal ja ootama kuni riik tuleb ja saiake4e4ru suhu topib, mitte mf5tlema ettevf5tlusele ega ise hakkama saamisele.Keskerakond on alla viinud eesti poliitilise maine. Sellised reklaamid ja ne4puga ne4itamised ja mf5ttetud vigisemised pole paraku omased Euroopa liidu liikmesmaale!Keskerakond vajab vahetust(juhi ja veel mf5nede tegelaste), mitte Eesti!

Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Lemmiktegelased?
Kokku hääli: 350

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI