Esilehekülg » 2011 » november » 11 » Panem World on lõpuks avatud!
6:07:31
Panem World on lõpuks avatud!
Täna, 11. novembril, avati portaal nimega Panem World! Tegu on uue lehega, mis koondab kokku Näljamängude fännid üle kogu maailma. Lehte teevad kokku kaheteistkümne riigi esindajad (sh Brasiilia, Tšiili, Prantsusmaa, Saksamaa, Indoneesia, Filipiinid, Poola, Portugal, Venemaa, Singapur, Türgi ja ka Eesti). Hea meel on näha, et riike, kes on huvitatud kaastööst, pidevalt lisandub! 

Esilehel kuvatakse uudiseid inglisekeeles, ent iga uudise lõpust leiad viited teistele kodulehekülgedele (nt kui tahad eestikeeles sama uudist lugeda, siis klikkad Eesti lipule, kui venekeeles siis klikkad Vene lipule jne). 

Lehel on ka foorum, millega liituda. Suhtus toimub inglisekeeles, ent sealt ka eestlastele mõeldud alafoorumi. Siit küsimus: kuidas te soovite, kas ma jätan praeguse foorumi alles või hakkaksime kasutama uut foorumit? Palun öelge mulle oma arvamus, sest vastasel juhul ma varsti kustutan praeguse ära ja kolime uude ümber, sest minu enda arust oleks see variant parem... 

Loodan väga, et teile meeldib uus kodulehekülg, mis tõsi küll pole kaugeltki veel valmis, ent mida uuendatakse pidevalt. 

Kui tekib küsimusi, võite julgesti küsida!


Kategooria: Lehekülg | Vaadatud: 974 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 147

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI