Esilehekülg » 2011 » august » 17 » T. Burnett: "Lawrence esitas oma laulu väga hästi."
6:45:23
T. Burnett: "Lawrence esitas oma laulu väga hästi."


MTV News rääkis "Näljamängude" helilooja T. Bone Burnett'iga Jennifer Lawrence'i poolt lauldud loost, mida fännid loodavad kuulda filmi soundtrackil

"Jah, me tegime selle loo," vastab Burnett, kui me uurisime temalt, kas Lawrence on juba midagi stuudios lindistanud. "Ja see oli ilus. Ta sai hästi hakkama. Ta laulab väga hästi. Ülihea näitleja samuti."

Kuulujutud, et Jennifer käis filmi jaoks lugu salvestamas, lekkisid internetti juba juunikuus, kui Põhja-Carolina lindistus-stuudio postitas oma blogisse informatsiooni, et nad oli koostööd teinud nii T. Bone Burnett'i kui ka Jenniferiga. Peale seda enamus inimesi spekuleerisid, et tegu on ilmselt Rue' lauluga, ja selle kõlaka kinnitas nüüd ka MTV.

"Jah, me salvestasime seda," rääkis Burnett Rue laulust. "Ja see ilmub üsna varsti".

Samal ajal kui Burnett ja [Danny] Elfman on valmis, et avaldada Lawrence'i poolt sisselauldud lugu, siis need kaks Grammy võitnud heliloojat on alles alustamas ülejäänud "Näljamängude" lugude kallal töötamist. See mida nad juba plaaninud on, rabas Burnett'i lausa jalust. "Tegevus toimub umbes 300-aasta pärast tulevikus, seega on meile jäetud suhteliselt vabad käed," jutustab Burnett. "[Elfmanil] on suurepärane stuudio, kus töötada. Tal on kõige hämmastavam stuudio, mida ma kunagi näinud olen. Seal leidub nii palju erinevaid insturemnte, millega saab tööd teha. Me läheme sinna ja hakkame rokkima. Ei, tegelikult ma arvan, et me lihtsalt hakkame koos mängima. Me teeme seda asja koos."
Kategooria: Muusika / soundtrack | Vaadatud: 1018 | Autor: Xavvu | Hinnang: 0.0/0
Kommentaare kokku: 0
Ainult sisselogitud KASUTAJAD saavad lisada kommentaare. Loo endale konto, et kommenteerida.
[ Registration | Login ]

KONTAKT

Küsimuste, probleemide või ettepanekute korral saate minuga kontakti aadressil
hg.trilogy@gmail.com

TWITTER

 

KONTROLLI TEADMISI


Soovid oma NÄLJAMÄNGUDE teadmiseid kontrollida? Loe edasi ››

NETISAADE

AVALDA ARVAMUST

Kõige enam oodatud stseen filmis?
Kokku hääli: 147

KES ON LEHEL?


Praegu sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0

LOGI SISSE

OTSI